Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

A Class FM - Morning Show - a füredi mólón: A Class FM a Kékszalag hivatalos rádiója

Címkék - Balaton, Balatonfüred, Class-FM, hajó, Kékpántlika, Kékszalag, rádió, verseny, vitorlás
A Class FM - Morning Show - a füredi mólón: A Class FM a Kékszalag hivatalos rádiója
A Morning Show élőben közvetíti a Kékszalag rajtját, majd a verseny folyamán többször is jelentkeznek a helyszínről a műsorvezetők.
Kékszalag LIVE a Class FM-en: A Class FM a Kékszalag hivatalos rádiója - A 43. Kékszalag Telekom Nagydíj hivatalos rádiója a Class FM. Erről a napokban állapodott meg a vezető kereskedelmi rádió és az eseménysorozat rendezője, a Stromboly Event Kft.
Az együttműködés keretében a Class FM folyamatosan beszámol majd hallgatóinak a tókerülő verseny állásáról és az előkészületekről. A rajtlövés pillanatában a Class FM szól majd a füredi mólón, a július 16-án, szombaton sorra kerülő díjkiosztó után pedig fergeteges szórakozást ígér a Class Nyár balatonfüredi koncertje. A Class FM nyári koncertsorozatának fellépői között ott lesz Kasza Tibi, a Back II Black és az Első Emelet.

„Rendkívül fontos számunkra, hogy az ország vezető kereskedelmi rádiója a Kékszalag mellé állt, hiszen hosszú távon azt szeretnénk, hogy ezt a versenyt és értékeit mindenki ismerje meg, azok is akikhez nem áll közel ez a sport. Ebben nagyon sokat tud nekünk segíteni a Class FM, úgyhogy köszöntjük őket a fedélzeten" - mondta Doromby Zoltán, a Stromboly Event ügyvezetője.

A 43. Kékszalag Telekom Nagydíj legnagyobb kérdése újra: megdőlhet-e az 1955-ben felállított Kékszalag-rekord, amelyet a Nemere II. 75-ös cirkáló tart, amely a légvonalban 145 kilométeres távot 10 óra 40 perc alatt teljesítette.

A Kékszalag eseménysorozat július 13-án kezdődik a Kékpántlikával. A hagyományokkal szakítva, csütörtökön rajtol a Kékszalag mezőnye a Balatonfüred-Balatonkenese-Siófok-Keszthely-Balatonfüred távon. A szél függvényében a legjobbak befutására csütörtök este és éjjel számítanak az erre az alkalomra kivilágított célvonalon a balatonfüredi móló előtt. Ezután szombat reggel kilenc óráig lehet még érvényesen célba érni.

A vitorlás verseny mellett az érdeklődőket parti programokkal is várja az eseményt szervező Stromboly Event Kft. A balatonfüredi mólónál keddtől vasárnapig vitorlás falu és borfalu valamint kézműves kiállítás, csütörtökön műrepülő bemutató várja a látogatókat. A szombati eredményhirdetést követően pedig a Class FM ’Class Nyár’ koncertsorozatának fellépői szórakoztatják a Balatonfüredre látogatókat.

A Kékszalag szervezői idén egy jótékony cél mellé is odaálltak. A verseny rendezői a Hospice Alapítvány gyermekhospice tevékenységét támogatják, és felhívták a résztvevő versenyzők figyelmét, hogy a nevezéskor maguk is járuljanak hozzá ehhez a nemes célhoz.
Hirdetés1


Pogramok

2011. Július 12. - 17:00 4. Kékpántlika - Audi Kupa nevezés: Balatonfüred, Olimpiai Központ Vitorlás Telep, Zákonyi Ferenc utca 8.

2011. Július 13. - 10:00 Vitorlás falu, borfalu, kézműves kiállítás és vásár: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

11:00 4. Kékpántlika - Audi Kupa rajt: Balatonfüred, hajóállomás előtt

11:00 43. Kékszalag - Telekom Nagydíj nevezés: Balatonfüred, Olimpiai Központ Vitorlás Telep, rendezvénysátor, Zákonyi Ferenc utca 8.

15:00 4. Kékpántlika - Audi Kupa, a hajók befutása: Balatonfüred, hajóállomás előtt

19:30 4. Kékpántlika - Audi Kupa díjkiosztó ünnepség: Balatonfüred, Olimpiai Központ Vitorlás Telep, Zákonyi Ferenc utca 8.

2011. Július 14. - 08:00 Vitorlás falu, borfalu, kézműves kiállítás és vásár: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

08:30 VIP- és nézőhajó indulása: Balatonfüred, hajóállomás

08:45 Nádas Tamás műrepülő Európa-bajnok bemutatója: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

09:00 43. Kékszalag - Telekom Nagydíj rajt: Balatonfüred, hajóállomás előtt

22:00 Az első hajók várható célba érkezése: Balatonfüred, Vitorlás tér

2011. Július 15. - 10:00 Vitorlás falu, borfalu, kézműves kiállítás és vásár: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

18:00 Színpadi programok: Balatonfüred, Vitorlás tér

2011. Július 16. - 10:00 Vitorlás falu, borfalu, kézműves kiállítás és vásár: Balatonfüred, Vitorlás tér és Tagore sétány

10:00 Színpadi programok: Balatonfüred, Vitorlás tér

18:00 43. Kékszalag - Telekom Nagydíj eredményhirdetés: Balatonfüred, Vitorlás tér

19:30 43. Kékszalag - Telekom Nagydíj versenyzői fogadás (külön meghívóval!): Balatonfüred, Balaton Olimpiai Központ Vitorlás Telep, Zákonyi Ferenc utca 8.

20:00 „Class Nyár 2011” - Koncertek a Vitorlás téren, Class színpad

20:00 Kasza Tibi koncert

21:00 Back II Black koncert

22:30 Első Emelet koncert

2011. Július 17. - 10:00 Vitorlás falu, borfalu, kézműves kiállítás és vásár: Balatonfüred, Vitorlás tér


A csatorna letarolta a kereskedelmi rádiók piacát, Ó lett a Kékszalag hivatalos rádiója is ...
Hirdetés
Történelmet írt a Class FM! Történelmet írt a Class FM!
A csatorna letarolta a kereskedelmi rádiók piacát - országosan minden műsorsávban és minden korcsoportban vezeti a hallgatottsági listát. A reggeli műsor Sebestyén Balázs vezetésével immáron többedszer, meggyőző különbséggel letaszította a trónról a 12 évig verhetetlen Boros-Bochkor párost. Fiatalos lendületével, bevállalós hangnemével és szókimondó humorával elsöpörte a Bumerángot a Morning Show.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2011.07.13. 17:10
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza