Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

A Turizmus Világnapja Balatonfüreden

Címkék - Balatonfüred, idegen, ingyen, program, rendezvény, turizmus, vezetés, világnap
A Turizmus Világnapja Balatonfüreden
A Magyar Turizmus Zrt. idén is nagyszabású vendégbarát akciót hirdet a szeptember 27-én tartandó Turizmus Világnapja alkalmából, amelynek központi témájaként a turizmus és a víz kapcsolatát jelölte meg az ENSZ Turisztikai Világszervezete.
Füreden egyebek mellett térítésmentes idegenvezetést tartanak.

A Turizmus Világnapja kapcsán a turisztikai szakma a vendégbarát szolgáltatások jelentőségére igyekszik felhívni a figyelmet, valamint a folyamatos szemléletformálás szükségességére.

Az akcióval továbbá tudatosítani kívánják a szervezők, hogy a turizmus milyen fontos szerepet tölt be a magyar gazdaságban.
Hirdetés1

A Magyar Turizmus Zrt. széles körű szakmai összefogást hirdet annak érdekében, hogy legyen a Turizmus Világnapja minden évben az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítik a belföldi és külföldi vendégeket.

Balatonfüreden szeptember 27-én, a világnap alkalmából egy órás ingyenes idegenvezetést tart a városban Kissné Hevesi Edit, a délután öt órakor kezdődő séta a Vitorlás térről indul. Itt állomásoznak majd a Balaton Regionális Marketing Igazgatóság munkatársai is, akiktől az érdeklődők között ajándékokat osztanak szét.

A nap folyamán a Lóczy-barlangot látogató felnőttek kedvezményes jegyet válthatnak, a Tourinform Irodába betérők pedig kisebb ajándékokat kapnak - áll a helyi turisztikai egyesület tájékoztatójában. (MTI)
Hirdetés
Vitorlás tér Vitorlás tér
Lóczy-barlang Lóczy-barlang
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2013.09.20. 13:32
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza