Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Augusztus 20. - Balatonfüred, Siófok és Budapest a legnépszerűbb úti cél a hosszú hétvégén

Címkék - Augusztus-20., Balatonfüred, Budapest, hosszú-hétvége, Siófok, szálláshely, trivago
Augusztus 20. - Balatonfüred, Siófok és Budapest a legnépszerűbb úti cél a hosszú hétvégén
A szállásár-összehasonlító trivago.hu portál adatai szerint a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjén a főváros mellett a Balaton és a fürdővárosok a legkeresettebb úti célok, a két legnépszerűbb Balatonfüred, Siófok és Budapest.

Balatonfüred, Csopak, Zamárdi és Keszthely is a 10 legkeresettebb úti cél között

A szálláskereső weboldal adataiból kiderül, hogy a legtöbben most is a Balaton mellett, illetve a fürdővárosokban kerestek, vagy keresnek az utolsó pillanatban szállást.

A balatoni városok közül ezúttal is kiemelkedik Siófok, de Balatonfüred, Csopak, Zamárdi és Keszthely is a 10 legkeresettebb úti cél között van.

Budapest szálláshelyei a második legnépszerűbbek a hétvégén, a fürdővárosok közül pedig Hajdúszoboszló viszi a pálmát.

Az átlagárak augusztus 20. és 23. között Siófokon a legmagasabbak, egy kétágyas szoba a hosszú hétvégére 35 618 forintba kerül. A második legmagasabb átlagárat Budapesten mérték, itt 29 279 forintot kell fizetni a szállásért, Hajdúszoboszlón pedig 22 274 forintot. A Balaton parti úti célok között Keszthelyen a legalacsonyabb az átlagár, 17 157 forint.

A trivago a világ legnagyobb szálláskeresőjeként naponta több mint 700 ezer szálláshelyet hasonlít össze több mint 200 különböző foglalási oldalról.
Hirdetés1Balatonfüred tűzijáték augusztus 20. Tűzijáték néző bulihajó- és nosztalgiahajó indul a kikötőből

Augusztus 20-án koncertek és tűzijáték! Tűzijáték a parton. Augusztus 20-án, este tíz órakor tűzijáték. Előtte koncertek és borozgatás a parti sétányon.

A Balatoni Hajózási Zrt. 20-án tűzijátéknéző buli- és nosztalgiahajót indít a Balatonfüredi Hajóállomásról. Az időjárási viszontagságok és egyéb külső okok miatt elmaradó tűzijátékokért felelősséget nem vállalunk! Tűzijátéknéző hajóinkra csak korlátozott számban váltható jegy a helyszínen a kikötő jegypénztárában!

2 órás bulihajó mai és retró zenével Katamarán fedélzetén 21:00
Felnőtt: 2000 Ft
Gyerek: 1400 Ft

Kelén nosztalgiahajó 1,5 órás sétahajózás 21:00
Felnőtt: 4000 Ft
Gyerek: 2500 Ft

8230 Balatonfüred, Kikötő
GPS: 46.9522621022 | 17.8947007656
Hirdetés
Kelén: Tüzijátéknéző hajó Balatonfüreden! Kelén: Tüzijátéknéző hajó Balatonfüreden!
Várjuk a fedélzeten! - A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több, mint 160 év alatt cégünk a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és vitorláskikötők üzemeltetése.
Füred Katamarán: Tüzijátéknéző Bulihajó Füred Katamarán: Tüzijátéknéző Bulihajó
A szállásár-összehasonlító trivago.hu portál ... A szállásár-összehasonlító trivago.hu portál ...
... adatai szerint a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjén a főváros mellett a Balaton és a fürdővárosok a legkeresettebb úti célok, a két legnépszerűbb Balatonfüred, Siófok és Budapest. - A trivago.hu utazási weboldal német székhelyű iroda. A cégnek nemrég egy új irodája is megnyitotta kapuit. A trivago ötlete három német fiatalember fejéből pattant ki 2005-ben, a magyar weboldal pedig néhány évvel ezelőtt látott napvilágot. Ma a szállásár-összehasonlító már 52 országban elérhető. Ez persze gyors növekedést jelent a dolgozók számát és az irodákat illetően is. A világ minden tájáról származó kollégák a német főhadiszálláson immár 3 irodaépület emeleteit foglalják el.
Kelén: Tüzijátéknéző Hajó Kelén: Tüzijátéknéző Hajó
2015 augusztus 20. Siófok, Balatonalmádi, Balatonfüred, Balatonkenese, Fonyód.
Füred Katamarán: Tüzijátéknéző Bulihajó - A Füred katamarán a tihanyi félsziget előtt Füred Katamarán: Tüzijátéknéző Bulihajó - A Füred katamarán a tihanyi félsziget előtt
Ez a 3. katamarán típusú hajó a Balatonon. A hajótest alakja jobban tervezett, mint a "Badacsony" és "Siófok" katamaránnál. 1981-ben állt először üzembe. A hajó hossza 35,6 m, szélessége 10,2 m, utasbefogadó képessége 600 fő. A hajón lévő tábla: MHRT Füred ms. Építette a MAHART hajójavító üzemigazgatóság újpesti üzeme 1980-ban. Gyártási szám: 3. Építésében közreműködtek a MHRT balatoni üzemigazgatóság dolgozói. Siófok, 1980.
Forrás:
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2015.08.21. 11:17
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza