Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Autós üldözés volt hajnalban Balatonfüred és Veszprém közt

Címkék - autós-üldözés, Balatonfüred, hajnalban, igazoltatás, rendőr, Veszprém
Autós üldözés volt hajnalban Balatonfüred és Veszprém közt
A Veol.hu szerint autós üldözés volt Balatonfüred és Veszprém között csütörtök hajnalban, egy rendőr is megsérült, és több rendőrautó is összetört ... In memoriam Ötvös Csöpi.

Összetört rendőrautók: autós üldözés volt hajnalban ...

Az Index.hu szerint autós üldözés volt Balatonfüred és Veszprém között csütörtök hajnalban, egy rendőr is megsérült, és több rendőrautó is összetört.

Egy 40-50 év körüli férfit akartak igazoltatni a balatonfüredi benzinkútnál, de nem állt meg, elmenekült. Ezután a lakott területen is nagy sebességgel, néhol óránként 140 kilométerrel közlekedő férfit több tíz kilométeren át üldözték.

Veszprémben a Balatonalmádi felől bevezető úton két rendőrségi autóval zárták le az utat. A férfi az útzárnál megállt, amikor az őt igazoltatni akaró rendőr a járművébe behajolt, a férfi az útzárat áttörve elindult, miközben a rendőr a felsőtestével az autóban volt. A rendőr végül kijutott a kocsiból, könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőt végül a Veszprémet elkerülő külső körgyűrűn három rendőrautóval állították meg, ezekben anyagi kár keletkezett. A férfit a rendőrség ügyészi utasításra őrizetbe vette.

Az üldözésben a rendőrön kívül az elkövető is megsérült, de egyikük sem került kórházba. A rendőrség szerint hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt indítottak nyomozást.
Hirdetés1
Hirdetés
Összetört rendőrautók: autós üldözés volt hajnalban Füred és Veszprém között Összetört rendőrautók: autós üldözés volt hajnalban Füred és Veszprém között
Információink szerint az üldözés végül a Veszprémet elkerülő körgyűrűnél ért véget, ahol a menekülő férfit sikerült megállítani. Információink szerint az üldözés végül a Veszprémet elkerülő körgyűrűnél ért véget, ahol a menekülő férfit sikerült megállítani.
A körgyűrűnél jelenleg is nagy a torlódás, rendőrök irányítják a forgalmat. A körgyűrűnél jelenleg is nagy a torlódás, rendőrök irányítják a forgalmat.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2016.03.20. 17:27
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza