Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

DumaFüred, az egyetlen humorfesztivál az országban - Balatonfüred ismét otthont ad a híres humoristáknak

Címkék - All-stars, Balatonfüred, Duma-Jam, DumaFüred, Dumaszínház, humorfesztivál, Kiss-Ádám, Litkai-Gergely, Rádiókabaré
DumaFüred, az egyetlen humorfesztivál az országban - Balatonfüred ismét otthont ad a híres humoristáknak
Kiss Ádám a színpadon
A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel 2013. július végén újra nyitja kapuit a DumaFüred, a Dumaszínház nagysikerű nyári humorfesztiválja. Egy óriási sátor várja az érdeklődőket. A múlt évi fergeteges DumaFüredről Litkai Gergely mesél nekünk, tőle tudhatjuk meg, hogy idén is ott lesznek a nagy favoritok, így az ifjú titán, Kiss Ádám is újból színre lép.

Július 26-án nyitja kapuit a DumaFüred, Magyarország egyetlen nyári humorfesztiválja. Balatonfüred már tavaly is tárt karokkal fogadta a népszerű nevettetőket és vendégeiket, 2013-ban is színes forgatagra számítanak. Az augusztus 4-ig tartó esemény programajánlata sokszínű, Litkai Gergely humorista, a Dumaszínház alapítója avat be minket a részletekbe.
Hirdetés1

A rendezvényünk szerencsére tavaly akkora sikert aratott, hogy bátran mondhatom, igazi dunántúli fesztivál született. Pótszék dömpinggel tudtunk csak mindenkinek helyet szorítani, de még így is sokan a sátron kívül rekedtek. Idén egyetlen nagy sátrat állítunk fel, ami ezer fő befogadására alkalmas. Javaslom, legyenek gyorsak, és elővételben vásároljanak jegyet, így nem csak olcsóbban jutnak hozzá, de a hely is garantált. Az előadások három időpontban kezdődnek, az elsőt 18:30-tól, a másodikat 20:30-tól, végül az utolsót 23 órai kezdettel a tekinthetik meg a nézők. Lesz improvizáció, önálló estek és a nagy népszerűségnek örvendő Beugró című műsor színészei is,megküzdenek? Majd a Dumaszínház művészeivel, árulja el Litkai Gergely? Hatalmas ereje van annak, mikor ezer ember egyszerre nevet, nagyszerű élmény.?

Kiss Ádám, a társulat egyik legifjabbja, különleges új magyar szavak megalkotója is jó szívvel emlékszik vissza a tavalyi DumaFüredre. Még most is látom magam a hatalmas tömeg előtt, mintha a Colosseum közepén álltam volna, emlékszik vissza Ádám? Igazi stadionhangulat, sok nevetés jellemezte a fellépéseket, őszintén mondom, ez egy humorista álma. Hogy idén mivel készülök? Az biztos, hogy rövidgatyában leszek, és meg is borotválkozom a nagy alkalomra. Most valószínűleg anyukámat nem viszem magammal, mert tavaly kicsit feszélyezett, hogy az első sorból figyelt, de még az is lehet, hogy beállítom egy hátsó kis sarokba, de hadd gondolkozzam még ezen!?


Duma Jam, Rádiókabaré, All stars, Duma Aktuál, hogy csak egy kis ízelítővel szolgáljunk a DumaFüred érdekes programkínálatából. A fellépők már készülnek, a hangulat garantált, tessék izzítani a rekeszizmokat!
Hirdetés
Litkai Gergely - Kabaréklub 69 - Dumafüred 2 2012
DumaFüred - Lorán Barnabás Trabarna 2. 2012
DumaFüred - Aranyosi Péter 2012
DumaFüred - Csenki Attila és Felméri Péter 2012
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2013.04.23. 12:40
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza