Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Ezért lettem inkább politikus és nem versenytáncos - Közéletünk görbe tükörben

Címkék - Balatonfüred, Ezért-lettem-inkább-politikus, közéletünk-görbe-tükörben, versenytáncos
Ezért lettem inkább politikus és nem versenytáncos - Közéletünk görbe tükörben
Ezért lettem inkább politikus és nem versenytáncos
Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere az Anna-bálon ropja. - A Napló fotórovatának képei.
Milyen érdekes lehet látni magunkat ilyen, és ezekhez hasonló szituációkban lencsevégre kapva. Érdekes, és talán mókás is valójában, de egy biztos, rettentően humoros pillanatok. Igen, olyan pillanatok ezek, amelyeket az alkalom, a pillant szül, és egy ügyes, gyors fényképész megörökít nekünk, mindannyiunknak.

Lehet, hogy néha kellemetlen számunkra, de ne felejtsük el, ezek is mi vagyunk, ezek a képek is rólunk készültek. Mindannyiunknak van egy másik arca, van egy olyan pillanat amikor megtréfál minket a szituáció, az események forgataga.

Elkapott, érdekes pillanatok, közszereplőinkről, politikusainkról, polgármesterekről, vezetőinkről. Érdekes lehet csemegézni a képek között, megmosolyogni, de ne felejtsük, rólunk is készülhetnek váratlan és hasonló jellegű fotók. Igaz, mindezen felvételek humorosságán ez nem változtat semmit. Jó szórakozást mindenkinek!
Hirdetés1


Nézzük a képeket sorba rendezve - "Közéletünk görbe tükörben"
Hirdetés
Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere
Ezért lettem inkább politikus és nem versenytáncos. Dr. Bóka István, Balatonfüred polgármestere az Anna-bálon ropja.
Dr. Kovács Zoltán, Veszprém Megyei Kormányhivatal vezetője - Toldi Tamás, devecseri polgármester Dr. Kovács Zoltán, Veszprém Megyei Kormányhivatal vezetője - Toldi Tamás, devecseri polgármester
Mikrofonpróba: 1, 2, 1, 2... Hangol a főispán. (Dr. Kovács Zoltán, január 1-jétől a Veszprém Megyei Kormányhivatal vezetője Toldi Tamás későbbi devecseri polgármesterrel egy júliusi sajtótájékoztatón).
Krisztin N. László badacsonytomaj régi-új polgármestere Krisztin N. László badacsonytomaj régi-új polgármestere
Ki rúghat labdába Badacsonytomajon? Mellbedobás helyett a célfotó döntött (jobbról az első Krisztin N. László régi-új polgármester).
Németh Árpád, volt várpalotai polgármester - Miklósa Erika, opera-énekesnő Németh Árpád, volt várpalotai polgármester - Miklósa Erika, opera-énekesnő
Ez az utolsó tánc, aztán mindennek vége ... (Németh Árpád volt várpalotai polgármester és Miklósa Erika opera-énekesnő).
Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes
Fütyül a vonat, indul a bakterház. (Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Veszprém-Zirc közötti vonatjárat újraindításán).
Debreczenyi János volt veszprémi polgármester Debreczenyi János volt veszprémi polgármester
Utolsó csepp a pohárban. Debreczenyi János volt veszprémi polgármester egy borlovagavatón.
Göttlinger László, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója Göttlinger László, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója
Akinek jó buli a szemét. Göttlinger László, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója a szelektív gyűjtést népszerűsíti.
Mázló Imre, a Magyar Motorkerékpár Kft. ügyvezető igazgatója Mázló Imre, a Magyar Motorkerékpár Kft. ügyvezető igazgatója
Nem tudom, otthon vagyok-e még Pannóniában? (Mázló Imre, a Magyar Motorkerékpár Kft. ügyvezető igazgatója, aki az év elején az új Pannónia gyártásának megkezdését ígérte Várpalotán).
Schmitt Pál köztársasági elnök és Lasztovicza Jenő Schmitt Pál köztársasági elnök és Lasztovicza Jenő
Palikám, halkan kérdezem, senki se hallja: lesz olyan törvény, amit nem írsz alá? (Schmitt Pál köztársasági elnök és Lasztovicza Jenő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke egy alsóörsi rendezvényen).
Pál Béla, az MSZP megyei és a KDRFT leköszönt elnöke Pál Béla, az MSZP megyei és a KDRFT leköszönt elnöke
Kígyót melengettem a keblemen? (Pál Béla, az MSZP megyei és a KDRFT leköszönt elnöke a Kölyökdzsungel avatóján).
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2011.07.26. 15:01
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza