Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Harmadik nyári évadját kezdi a Pannon Várszínház a balatonfüredi Anna Grand Hotelben

Címkék - 2012-július-5-én, Anna-Grand-Hotel, Balatonfüred, Carlo-Goldoni, Két-úr-szolgája-, Pannon-Várszínház, Vándorfi-László
Harmadik nyári évadját kezdi a Pannon Várszínház a balatonfüredi Anna Grand Hotelben
Anna Grand Hotel Balatonfüred
Mediterrán lendület Balatonfüreden - Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a július 5. és augusztus 16. között zajló programsorozatot Mediterrán Színháznak nevezték el, mert a balatonfüredi szálló megújult mediterrán udvara ad otthont az előadásoknak.

Mediterrán Színház Balatonfüreden - Július 5. és augusztus 16. között

A programok mindig csütörtökön lesznek, a második héten, július 12-én Fenyő Miklós és Novai Gábor Hotel Menthol című musicaljét mutatják be.


Az igazgató szavai szerint sodró mediterrán lendület és rengeteg látvány jellemzi majd a hat héten át tartó eseménysorozatot. Az öt színházi előadás között július 19-én a Budapest Klezmer Band és Tompos Kátya ad közös koncertet.
Hirdetés1

A műsorterv is a mediterrán hangulatot idézi, a nyitóelőadás, a Két úr szolgája délelőttjén olasz zászlóforgatók pezsdítik fel a Balaton-parti város életét, este pedig a hotel főbejárata előtti dísztéren a miskolci gólyalábasokkal kiegészülve tartanak bemutatót.

Az évad negyedik előadásaként augusztus 2-án A padlás című darabot láthatják a nézők, amelyet Ray Cooney A miniszter félrelép című vígjátéka követ augusztus 10-én. A balatonfüredi Mediterrán Színház évadját Fenyő Miklós és Tasnádi István Made in Hungária című musicalje zárja augusztus 16-án.

Gál Miklós, az Anna Grand Hotel igazgatója felfedte, hogy a szálloda megújult mediterrán udvarán 320 férőhelyes és 400 főig bővíthető szabadtéri színházat alakítottak ki. Eső esetén az előadásokat a hotel dísztermében tartják meg. A produkciókra jegyet váltó vendégek gasztronómiai kedvezményeket nyújtó kupont kapnak, a programsorozat különlegességét éppen a kultúra és a gasztronómia összekapcsolása jelenti - tette hozzá.

Vándorfi László megjegyezte, hogy összeállt a Pannon Várszínház őszi balatonfüredi évadjának műsorterve is, a 2012/13-as évadot Koltai Róbert önálló Móricz-estje indítja az Anna Grand Hotel dísztermében. Az évad különlegessége az Idefigyeljenek emberek! című Alfonzó-kabaré lesz, amellyel a XX. századi zseni 100. születésnapjának állítanak emléket - mondta.


Pannon Várszínház a balatonfüredi Anna Grand Hotelben
Hirdetés
Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred Anna Grand Hotel Wine&Vital Balatonfüred
Hat előadással harmadik nyári évadját kezdi meg a Pannon Várszínház a balatonfüredi Anna Grand Hotelben, a nyitóelőadás Carlo Goldoni Két úr szolgája című komédiája lesz július 5-én.
Több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület - A négycsillagos Anna Grand Hotel Wine & Vital ... Több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület - A négycsillagos Anna Grand Hotel Wine & Vital ...
... Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el, a Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. A szálloda előtti téren található, 1800-ban épült ivócsarnokban a híres balatonfüredi savanyúvizet kóstolhatják meg a vendégek és a gyógyulni vágyók, mely a csendes nyugodt környezettel, jó levegővel együtt varázslatos környezetet biztosít a kikapcsolódásra vágyóknak. Az 1200 nm-es wellness részlegen feszített víztükrű úszómedence, 8x22 méteres élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin található. Ezen kívül rendelkezésre áll 4 sávos bowling versenypálya, 420 nm-es Vivamus Vinotéka, a többek között holisztikus terápiát is kínáló BioMed gyógyközpont, 150 férőhelyes mélygarázs, valamint szállodánk báltermében tartják az 1824 óta megrendezésre kerülő elegáns és méltán világhírű balatonfüredi Anna-bált ...
A műsorterv is a mediterrán hangulatot idézi ... A műsorterv is a mediterrán hangulatot idézi ...
... a nyitóelőadás, a Két úr szolgája délelőttjén olasz zászlóforgatók pezsdítik fel a Balaton-parti város életét, este pedig a hotel főbejárata előtti dísztéren a miskolci gólyalábasokkal kiegészülve tartanak bemutatót.
Hat előadással harmadik nyári évadját kezdi meg a Pannon Várszínház a balatonfüredi Anna Grand Hotelben ... Hat előadással harmadik nyári évadját kezdi meg a Pannon Várszínház a balatonfüredi Anna Grand Hotelben ...
... a nyitóelőadás Carlo Goldoni Két úr szolgája című komédiája lesz július 5-én. Gaál Miklós (balra) és Vándorfi László. - Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója szerdai veszprémi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a július 5. és augusztus 16. között zajló programsorozatot Mediterrán Színháznak nevezték el, mert a balatonfüredi szálló megújult mediterrán udvara ad otthont az előadásoknak. (Fotó: balaton.vehir.hu - Forrás: Mti)
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.07.03. 00:04
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza