Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Jön Füredre a Retrostars-2, a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjaival - Emlékszel még?

Címkék - 90-es-évek, augusztus-19, Balatonfüred, Füred, megakoncert, retro, retro-zene, RetroStars2, zene
Jön Füredre a Retrostars-2, a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjaival - Emlékszel még?
RetroStars2 megakoncert Balatonfüreden a 90-es évek legmenőbb fellépőivel
Álomhajó, Tedd fel a kezed, Kérek egy kulcsot a szívedhez … Ha Te is ezekre a számokra tudsz a legönfeledtebben bulizni, akkor ez a koncert neked való! RetroStars2 Megakoncert Balatonfüreden most féláron!

Emlékszel még?

Németország egyesült, megjelentek nálunk is az első mobiltelefonok, meghalt Diana hercegnő, és mindenki kockás inget hordott.

Ezek voltak a kilencvenes évek, amikor a világ kinyílt előttünk és a hazai zenei élet soha nem látott virágzásnak indult.

Idézd fel a hangulatot, hiszen augusztus 19-én este, Balatonfüreden a Kisfaludy strandon megint összegyűlnek, hogy egy felejthetetlen retro partival repítsenek vissza az időben. Ha lemegy a nap, Tedd fel a kezed, utazz az Álomhajó-n és énekeld együtt kedvenc nótáidat!
Hirdetés1

A koncert 2012. augusztus 19-én kerül megrendezésre, a kupont a helyszínen lehet belépőre váltani. Fellépők V-Tech, Ámokfutók, Hip Hop Boyz, az Animal Cannibals, Happy Gang, Kozmix, UFO, Splash, Beat (Fekete Vonat) és még sokan mások.


RetroStars Megakoncert - Balatonfüred, Sun City
8230 Balatonfüred, Fürdő utca 35.


Fontos tudnivalók ...

  • RetroStars koncert a balatonfüredi SUN CITY-ben
  • A 90-es évek legmenőbb fellépői, kizárólag egyetlen este, egy közös megabuliban
  • Minden stílus kedvelői találkozhatnak kedvenceikkel
  • Fellépők: V-Tech, Ámokfutók, Hip Hop Boyz, Animal Cannibals, Happy Gang, UFO, Splash, Beat (Fekete Vonat) és még sokan mások
  • A koncert 2012. augusztus 19-én kerül megrendezésre.


RetroStars2 megakoncert Balatonfüreden a 90-es évek legmenőbb fellépőivel 2.000 Ft-ért 4.000 Ft helyett ...

Vedd meg a jegyedet 50% kedvezménnyel most ITT... és a 90-es évek legjobb csapatainak legnagyobb slágereit hallgathatod meg az eredeti ár feléért 2.000 forintért, de ne csak egyet vegyél, vidd el az egész családodat és ismertesd meg velük is a 90-es évek életérzését! Legyen egy TUTI napotok!
Hirdetés
I. RetroStars 2011. (Augusztus 19. Balatonfüred)
Mindannyian nosztalgiával gondolunk vissza a kilencvenes évekre, az önfeledt bulik időszakára. A balatonfüredi Sun City-be, ahol ÚJRA találkozhatunk a legendás 90-es évek összes meghatározó fellépőjével. Itt lesz az Ámokfutók szomorú szamurája, akit talán megvígasztal, hogy a V-Tech szerint vele minden jó, vele minden szép. Sub Bass Monster 4 ütemére a Hip Hop Boyz is eljut a hegyekbe föl, és a Happy Gang is elmeséli, miért voltak sokáig távol. Az UFO szerint nyár van, amire a Splash is biztosan felteszi a kezét. És bár az Animal Cannibals szerint veszélyes az út hazafelé, ez után a buli után biztos mindenki örök élménnyel, fergeteges hangulatban fog hazaérni.
RetroStars megakoncert balatonfüredi SUN CITY-ben a 90-es évek legmenőbb fellépőivel RetroStars megakoncert balatonfüredi SUN CITY-ben a 90-es évek legmenőbb fellépőivel
Mindannyian nosztalgiával gondolunk vissza a kilencvenes évekre, az önfeledt bulik időszakára. A Kupon Világ most igazi időutazásra invitál minket a magyar tenger partjára, a balatonfüredi Sun City-be, ahol ÚJRA találkozhatunk a legendás 90-es évek összes meghatározó fellépőjével. Itt lesz az Ámokfutók szomorú szamurája, akit talán megvígasztal, hogy a V-Tech szerint vele minden jó, vele minden szép. Sub Bass Monster 4 ütemére a Hip Hop Boyz is eljut a hegyekbe föl, és a Happy Gang is elmeséli, miért voltak sokáig távol.
Az UFO szerint nyár van, amire a Splash is biztosan felteszi a kezét ... Az UFO szerint nyár van, amire a Splash is biztosan felteszi a kezét ...
... és bár az Animal Cannibals szerint veszélyes az út hazafelé, ez után a buli után biztos mindenki örök élménnyel, fergeteges hangulatban fog hazaérni. A Kupon Világ pedig a megszokott, 50% kedvezménnyel biztosítja a belépést minden bulizni vágyónak, 4.000 Ft helyett 2.000 Ft-ért.
A mega party szervezői gondoltak egy nagyot ... A mega party szervezői gondoltak egy nagyot ...
... és visszahoztak nekünk egy korszakot, egy életérzést és megannyi emléket, amiket ezek az előadók szereztek nekünk a ’90-es években. Az Álomhajótól kezdve a Ha lemegy a napon át a Tedd fel a kezed című slágerek ha megszólalnak egy buliban, ott biztos megmozdul a tömeg és egy emberként kezd énekelni. Mi hiszünk abban, hogy egy nagy bulira eltudunk csábítani nagyon sok embert az ország minden pontjáról, aki akkor élte a tinédzser korát és most mi lehetőséget adunk rá hogy ÚJRA átélje azt!
Jön a Retrostars2 a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjaival ... Jön a Retrostars2 a 90-es évek legnagyobb hazai sztárjaival ...
Fellépők - HIP HOP BOYZ - HAPPY GANG - V-TECH - UFO - SPLASH - ÁMOKFUTÓK - ANIMAL CANNIBALS - SUB BASS MONSTER - És további meglepetés vendégek ... Fellépők - HIP HOP BOYZ - HAPPY GANG - V-TECH - UFO - SPLASH - ÁMOKFUTÓK - ANIMAL CANNIBALS - SUB BASS MONSTER - És további meglepetés vendégek ...
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.08.14. 22:42
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Ádi
Válasz erre - 2012-08-15 09:41:45 | #1693

Nagyon szuper, ott a helyünk a Retrostars bulin, imádom a régi zenéket, azokon nőttem fel, sajnos már azok az idők soha nem jönnek vissza. Ott leszek füreden a nagy bulin, semmi pénzért nem hagynám ki.

Oldal tetejére
Vissza