Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

La derma, Balatonfüred legújabb szépségszalonja

Címkék - 3D-műszempilla, Balatonfüred, kozmetika, La-derma, legújabb-szépségszalon, masszázs, smink
La derma, Balatonfüred legújabb szépségszalonja
A szalon Balatonfüred szívében található, a Jókai út 13. szám alatt
La derma, garancia a teljes testi és lelki megújulásra. A szalon komlpex szolgáltatást nyújt a tökéletes felfrissülésre, amire minden nő vágyik a fárasztó és egyhangú hétköznapok után.

La derma ...

Az otthonos, hangulatos környezetben és ultramodern gépekkel felszerelt szalonban, a körömápolástól a masszázson át a széleskörű luxus kozmetikai arc- és testkezelésekig minden megtalálható a szolgáltatások széles palettáján.

A kozmetikai kezelések többféle termékcsaláddal (IMAGE,THALION, JEAN D ARCEL) elérhetők, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást.

A hagyományos kozmetikai kezelések mellett, számos, Balatonfüred térségében egyedi újdonság kipróbálására van itt lehetőség. Ilyen például az új iMeso® kezelőfej, mely innovatív kialakítása révén az elektroporáció és az iontoforézis egyidejűleg végezhető. A ma LEGKORSZERŰBB HATÓANYAG-BEVITELI módszerek együttes használata felülmúlja az egyszerűbb, egyetlen technológiát kínáló eszközökben rejlő lehetőségeket.A vendégek az orvosi tisztaságú svájci BINELLA hatóanyag ampullákból egyedileg összeállított koktélt kapnak a bőrtípusuknak és a kívánt eredmény elérésének megfelelően. A hatás pedig valóban lenyűgöző.

A 3D műszempilla építés szintén megtalálható a kínálatban. ADLUX Premium Silk szálas intenzív mélyfekete színű 100%-ban kézzel gyártott, prémium minőségű pillákkal szatén-fényű hatást lehet elérni.A tökéletes végeredmény érdekében a kozmetikus egyedileg tervezi meg és választja ki a megfelelő méretet és ívet vendégeinek.

A testkezelésekhez használt csúcsminőségű gépekkel szintén hatalmas változások érhetők el. A BOM TRS és az ULTRATONE FUTURA PRO forradalmian új berendezése, ami a bioneurológia legújabb kutatási eredményeit felhasználó trofikus kódtechnológiára épül, a jövő megoldását jelenti számos problémára: karcsúsítás, alakformálás, zsírleépítés, méretcsökkentés, méregtelenítés, cellulitisz kezelés, tónusfokozás, izomfejlesztés, nyúlási csíkok kezelése és a bőr feszesítése.

A szalon kínálatában teljeskörű kéz-és lábápolást is megtaláljuk. A spa manikűr és pedikűr mellett a téli időszakban különösen megviselt bőrneka tápláló paraffinos kézápolás tökéletes ápolást jelent. A géllak mellett szintén ritkaságnak számító CND Shellac™ zselét is kipróbálhatják a betérő vendégek. Ez az első hibrid körömbevonat,az új, márkavédett UV3 technológiájú zselé. Az utánozhatatlan minőségű Shellac™egyesíti a körömlakkozás egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában.A Shellac alkalmazása nem károsítja a köröm felületét. A lakk egy méhsejt alapú konstrukció, így porózus. Az olajok behatolnak a köröm alá és táplálják azt és valóban leoldható reszelés, csiszolás, a természetes körmök roncsolása nélkül.

A bőr és lélek ápolására érdemes kipróbálni a kényeztető masszázsok egyikét. Választhatunk a speciális aromamasszázs (egyenesen Olaszországból), a talpreflexológia, a svédmasszázs, a relaxáló masszázs, a jade köves masszázs és a láva köves masszázsok közül. Ezen kívül megtalálható egy szintén egyedülálló, JÁDE KÖVES RITUÁLÉ a kínálatban. Ez egy hidratáló arckezeléssel egybekötött teljes testmasszázs. Kézzel és energetikailag feltöltött jade kővel történik a masszázs. A kezelés végén teljesen felszívódó olajat masszíroz a szakember a bőrbe, aminek varázslatos illata van. A vendég teljesen megújult, hidratált bőrrel távozik és ateljes test fizikailag és szellemileg is feltöltődik.

Egy különleges alkalomra, egy különleges smink KARAJA termékekkel. Legyen szó esküvőről, szalagavatóról, bálról, céges rendezvényről, ilyenkor minden Nő vágyik egy nem hétköznapi sminkre. Mivel ezek a sminkek a mindennapokban azért túlzásnak számítanának, érdemes kihasználni ezeket a napokat, amikor nyugodtan viselhetjük őket. A kozmetikus egyéniséghez és alkalomhoz illő sminket készít és hétköznapi sminktanácsadást is vállal.

A szalon tulajdonosa Németh Petra, kozmetikus, 3D műszempilla stylist, kéz-és lábápoló és masszőr. 4 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szaktudását Sárvár egyik elit,külföldi vendégekkel is rendelkező szalonjában szerezte meg, majd később külföldön és Budapesten is kamatoztatta. Balatonfüreden nem rég nyitotta meg saját szalonját, ahol az eddigi tapasztalatait maximálisan átadhatja vendégeinek. Rendszeresen jár továbbképzésekre és szemináriumokra, hogy tudását fejlessze és lépést tudjon tartani a piacon elérhető újdonságokkal.


A szalon Balatonfüred szívében található, a Jókai út 13. szám alatt.
Nyitva tartás bejelentkezés alapján, a 06 70/ 629 39 48-as telefonszámon.
Hirdetés1
Hirdetés
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2016.01.11. 22:26
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza