Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Mr. Popper pingvinjei

Címkék - állat, film, filmvígjáték, Mr-Popper, pingvin, szinkronizált
Mr. Popper pingvinjei
Mr. Popper pingvinjei
Vajon képesek ezek a szelídnek látszó aranyos állatok felforgatni az ember életét? Képesek vagyunk-e együttélni és törődni velük? A filmből mindez kiderül - színes szinkronizált amerikai filmvígjáték.
A pingvin vélhetőleg magasan vezeti azon állatok filmes toplistáját, mely láttán egy tíz év alatti gyermek garantáltan kizsarolja a szülőktől a délutáni mozit. Ha nem is korán, de az infantilis kis jószágokban rejlő lehetőségeket Mark Waters rendező is felismerte és igyekezett egy hasonlóan infantilis színésszel, Jim Carrey-vel összehozni őket.

Tom Popper sikeres üzletember. Nem hiányzik belőle a jó szándék, de nincs ideje használni azt. Értekezletek, határidők, üzleti sikerek és diadalok szédületében él évek óta, családját viszont elhanyagolja. Ideje hát, hogy a sors pedagógiai célzatú pofonokban részesítse.

Egy nap ügyvédje közli vele: örökölt egy pingvint – akit egy véletlen félreértés következtében még öt társa követ. Miközben puccos New York-i lakosztálya jeges vidámparkká alakul, Mr. Popper élvezni kezdi vendégei társaságát, és végül újra megtanul szeretni és törődni.

Waterstől egy Excsajok szelleme után valószínűleg hiú ábránd mély erkölcsi tartalommal bíró műre számítanunk, ám hogy a családi film funkcióját tökéletesen ellátja, afelől nem lehet kétségünk.
Hirdetés1
Hirdetés
Mr. Popper pingvinjei előzetes - szinkronizált amerikai filmvígjáték
Mr. Popper és a pingvin a fürdőszobában Mr. Popper és a pingvin a fürdőszobában
Mr Popper és pingvinjei Mr Popper és pingvinjei
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2011.08.25. 07:00
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza