Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Somló felesége bepasizott - Boldogan turbékolt új szerelmével a balatonfüredi forgatagban

Címkék - balatonfüred, Gyöngyvér, Somló-felesége-bepasizott, Somló-Tamás, Somló-Tamás-felesége, új-szerelem
Somló felesége bepasizott - Boldogan turbékolt új szerelmével a balatonfüredi forgatagban
Már túltette magát házassági kudarcán Somló Tamás felesége
Balatonfüred - Máris bepasizott az elhagyott magyar zenész felesége. Már túltette magát házassági kudarcán Somló Tamás felesége: a hétvégén boldogan turbékolt új szerelmével a balatonfüredi forgatagban.

Bepasizott Somló felesége

Ezúttal biztosra vehető a válás, Gyöngyvért és új kedvesét Balatonfüreden fotózta le a napokban a Bors olvasóriportere.

Somló Tamás felesége, Gyöngyvér máris új szerelemre talált. Már nem titkolják kapcsolatukat, pedig néhány hete a külvilág még a zenész párjaként tekintett az asszonyra.

Az énekes Szily Nóra műsorában beszélt arról, hogy huszonnyolc évvel fiatalabb felesége elhagyta, de viszonyuk baráti.
Hirdetés1

Gyöngyvér és Somló ­kap­csolata korábban többször válságba került, de gyermekükre, Lilire tekintettel túlléptek a kríziseken. Ezúttal azonban biztosra vehető a válás. Gyöngyvért és új kedvesét Balatonfüreden, szombat este fotózta le a Bors olvasóriportere.

- Egy fagyisnál figyeltem fel Somló feleségére, aki kislányával és egy jóképű férfival állt sorba - mondta Viktor, akinek szemfülességéért jár a tízezer forint. - Olyanok voltak, mint egy család. Úgy tűnt, a kislány ismeri és kedveli a férfit. Többször összefutottunk az est folyamán, láttam őket kézen fogva sétálni, táncolni egy kikötői partin.

Hogy a házasok hivatalosan is pontot tesznek-e tizenkilenc évig tartó kapcsolatukra, nem tudni, de azt korábban elárulták, hogy a békés elválás hívei.

- A közös éveinkről és a kapcsolatunkról csak szépet és jót tudok mondani. A mi barátságunk örök érvényű, végleges - nyilatkozta korábban a feleség.


Egy fagyisnál figyeltem fel Somló feleségére ...
Hirdetés
Gyöngyvérék kézen fogva, összekapaszkodva sétáltak (Forrás: borsonline.hu) Gyöngyvérék kézen fogva, összekapaszkodva sétáltak (Forrás: borsonline.hu)
Elhagyta a felesége Somló Tamást Elhagyta a felesége Somló Tamást
A 30 évvel fiatalabb Gyöngyvér azután költözött el, hogy hűtlenkedésen kapták. Somló Tamás és harminc évvel fiatalabb felesége, Gyöngyvér már nem él együtt, az asszony a közelmúltban elköltözött és magával vitte kislányukat, Lilit is. A hazai zenészvilágban már nyílt titok a szakítás, amely a hírek szerint Gyöngyvér hűtlensége miatt következett be. Egyes információk szerint a legutóbbi LGT-buli után került sor a kenyértörésre. A Szigeten ugyanis a stáb egyik tagja félreérthetetlen helyzetben látta Gyöngyvért egy másik férfival, ez pedig hamar Somló fülébe jutott. A zenész kérdőre vonta feleségét, s a veszekedés odáig fajult, hogy a nő elköltözött. Egyébként nem ez volt az első eset, hogy Gyöngyvér hűtlenkedéséről szólnak a hírek. Néhány hónapja egy lesifotón egy férfit ölelgetett. Somlót akkor nagyon megviselték a történtek, de később vidáman újságolta, hogy minden rendben van köztük. Azonban úgy tűnik, hogy semmi sincs rendben ...
Jobb szépen lezárni valamit, mint erőltetni - mondta Somló Tamás. (Borsonline) Jobb szépen lezárni valamit, mint erőltetni - mondta Somló Tamás. (Borsonline)
Írjanak az újságírók, amit akarnak, olvassa, akinek jólesik, én nem foglalkozom pletykákkal (kiskegyed.hu)
Egyetlen kislányának édesanyja, Keszthelyi Gyöngyvér (32) Egyetlen kislányának édesanyja, Keszthelyi Gyöngyvér (32)
Gyöngyvérrel Tamás romantikusan ismerkedett meg. Tomi egy diszkóban játszott. Megszólított, hogy menjek be az öltözőbe, mutat valamit. Basil nevű lógó fülű bassethoundját akarta megmutatni. Tizenhét éves voltam. Négy hónap múlva összeköltöztünk. Figyelmeztetett: kutyát, gyereket ne akarj, nekem már van elég. Beletelt pár év, amíg megenyhült. Amikor megjelentem a palotapincsivel, el akart küldeni bennünket. Másnap már ő sétáltatta. Így volt a gyerekkel is. Megszokta a gondolatot - mesélte a fiatalasszony hat éve a Kiskegyednek. (kiskegyed.hu)
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.07.09. 22:00
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza