Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

SZÖRNY EGYETEM (Színes szinkronizált amerikai animációs vígjáték)

Címkék - BALATON-MOZI-, Balatonfüred, egyetem, leírás, mozi, műsor, szörny, SZÖRNY-EGYETEM
SZÖRNY EGYETEM (Színes szinkronizált amerikai animációs vígjáték)
Eredeti cím: Monsters University, Rendező: Dan Scanlon Korhatár besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott. (6) Megjelenés éve: 2013
Egy iskolai gyárlátogatás során a hétéves Mike Wazowski ellátogat Szörny Rt.-be, a rémisztő vállalathoz, ahol szörnyrémisztők átmennek az embervilágba, hogy gyűjtsék az embergyerekek sikolyait, mely az energiát termeli a szörnyek városának.

Mike véletlenül betéved egy embergyerek szobájába, ahol alkalma lesz ellesni a rémisztést a vállalt egyik legjobb rémisztőjétől, Frank McCay-től.

Bár Mike felbukkanása a szobában komoly aggodalmat okoz a szörnyek közt, Frank McCay tehetséget lát a kis szörnyben és azt mondja egy nap még nagy rémisztő válik belőle. Évekkel később Mike felvételizik és sikeresen bekerül a Szörny Egyetem nevű főiskolára, ahol a világ legjobb rémisztői tanulták ki az ijesztgetés szakmáját.


A tizenhét éves Mike beköltözik az egyetemre, melyre nagy tervei vannak. Elhatározza, hogy ő lesz a legjobb rémisztő, akit valaha is látott a világ. Az egyetem legjobb karzatára a Diplomás Rémisztő szakra iratkozik be, ahová milliónyi tehetséges szörny jár, köztük Mike szobatársa is a kedves, ám kissé félénk Randall "Randy" Kúsz. Mike-nak igencsak komoly vetélytársa akad, a többszörös rémisztő családból származó nagyképű, arrogáns James P. Sullivan személyében ...
Hirdetés1

Balatonfüred BALATON MOZI Digitál 2D, 3D Xpand
(8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca, Szabadidő Központ)

Szombat (július 20.) 11:00 3D
Vasárnap (július 21.) 11:00 3D
Hétfő (július 22.) 11:00 3D
Kedd (július 23.) 11:00 3D
Szerda (július 24.) 11:00 3D
Hirdetés
Szörny egyetem (magyar szinkronos) előzetes (2013)
BALATON MOZI - Szörny egyetem (Monsters University) BALATON MOZI - Szörny egyetem (Monsters University)
2013-ban, vagyis tizenkét évvel az első epizód után mozikba kerülő Szörny Egyetem nem folytatás lesz, hanem előzmény. A Szörny Rt.-ben Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így. Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján. A Szörny Egyetem most feltárja hőseink rejtélyes múltját, és megtudhatjuk, hogy Mike és Sulley végül hogyan léptek túl a köztük lévő ellentéteken, és milyen kalandok során váltak végül a legjobb barátokká.
Fergeteges főiskolai buli a Szörny Rt. 2-ben Fergeteges főiskolai buli a Szörny Rt. 2-ben
Újabb előzetes jött ki a Szörny Egyetemhez, amiben az előzményfilmes őrületet meglovagolva a Disney és a Pixar kedvenc rémségeink diákéveit mutatja be, amikor még örök vetélytársakként gyűlölték egymást. Magyarországi premier: június 20.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2013.07.19. 11:16
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza