Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Turizmus Regatta 2012. - Mondial Magyar Turizmus Vitorlás Regatta Balatonfüred + Videó

Címkék - Balatonfüred, Füred, hajó, Mondial-Magyar-Turizmus, sport, Turizmus-Regatta-2012, Vitorlás-Regatta
Turizmus Regatta 2012. - Mondial Magyar Turizmus Vitorlás Regatta Balatonfüred + Videó
Turizmus Regatta 2012. Mondial Magyar Turizmus Vitorlás Regatta
Immáron másodszor rendezik meg Balatonfüreden a hagyományteremtő szándékkal létrejött vitorlás regattát, melynek névadója idén is a Mondial Assistance. A szeptember 22-i összecsapáson nem csak a versenyzők, de a szurkolók is sok program közül válogathatnak.

Ezen a regattán a szurkolók sem unatkoznak

2012. szeptember 22-én ismét megrendezésre kerül Balatonfüreden a 2. magyar Turizmus Regatta a Mondial Assistance jogutódjának, az Allianz Global Assistance támogatásával.
Hirdetés1

A Turisztikai Managerek Szövetsége által szervezett egész napos rendezvény kiváló csapatépítő tréning cégek számára, illetve remek találkozási lehetőség a szakmának. A versenyen 4-6 fős csapatok indulnak, kis illetve nagy hajókkal.

A hajókat és a kapitányokat a helyszínen, sorsolással döntik el, mivel a verseny teljesen amatőröknek szól. A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség, csak egy adag jókedvre és bátorságra.

A vitorlázás szakmai fővédnöke Litkey Farkas lesz, a tízszeres Kékszalag győztes. A parton maradt szurkolókat óriás társasjátékok, arcfestők és egész napos turisztikai dzsembori szórakoztatja. Este pedig koncert és fergeteges buli várja a résztvevőket. A csapatoknak természetesen lehetősége van támogatni az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványát.

A Mondial Assistance Turizmus Regatta 2011-es versenyén Nautic osztályban a Kormányzati Hajó végzett első helyen, J24 osztályban a Marriott 2 Budapest, Euphemya nevű hajójával, Bavaria hajóosztályban pedig a Don Pepe, 5-Medina nevű hajójával.


Turizmus Regatta 2012.

 • A turisztikai cégek, szervezetek hagyományteremtő amatőr vitorlás versenye
 • Kiváló csapatépítő lehetőség cégek számára, itt valóban együtt kell dolgozni a sikerért
 • Lehetőség nyílik megbarátkozni ezzel a csodálatos sporttal, és egyúttal egy remek találkozási lehetőség is a szakmának
 • Szakmai Fővédnök: Litkey Farkas, tízszeres kékszalag győztes vitorlázó
 • Egész napos turisztikai dzsembori
 • Hajóosztályok (kis hajó osztály kormányos + 4 fő; nagy hajó osztály kormányos + 6 fő) - a hajók és a kapitányok is sorsolás útján kerülnek kiosztásra
 • Minden hajóhoz a kapitány biztosított, valóban amatőröknek szól a verseny, semmilyen előképzettségre nincs szükség
 • Várjuk 4-6 fős csapatok jelentkezését 2012. július 15.-ig


Nevezési díj

129.900 Ft + ÁFA/csapat (4 fő), minden további csapattag, vagy egyéni induló nevezési díja 32.500 + ÁFA/fő, ami magába foglalja a következőket ...

 • TMSZ tagoknak 5% kedvezmény a nevezési díjból
 • Hajó biztosítása kapitánnyal
 • Hajón a cég logójának elhelyezése
 • Emlékpóló
 • Ebéd és vacsora
 • Szállás egy éjszakára a balatonfüredi kemping házaiban
 • Reggeli hideg csomag a verseny napján
 • Oklevelek
 • Részvétel az esti díjátadó dzsemborin, koncert és fergeteges buli hajnalig
 • Minden csapatnak lehetősége van az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványának támogatására is.


Magyar Turizmus Regatta 2011 eredményekMagyar Turizmus Regatta 2012. Balatonfüred ...

A nevezéseket 2012. július 15-ig lehetett leadni a versenyzőknek. A verseny dőpontja: 2012. szeptember 22. szombat. A szervezők fenntartják a programváltoztatás jogát!
Hirdetés
I. Turizmus Regatta 2011.
A turisztikai szakma első hivatalos vitorlás versenye a Balatontourist Füred Camping és Üdülőfaluban. 2012. szeptember 22-én ismét megrendezésre kerül Balatonfüreden a 2. magyar Turizmus Regatta a Mondial Assistance jogutódjának, az Allianz Global Assistance támogatásával ...
Idén is megrendezésre kerül a 2. MAGYAR MONDIAL ASSISTANCE TURIZMUS REGATTA. Idén is megrendezésre kerül a 2. MAGYAR MONDIAL ASSISTANCE TURIZMUS REGATTA.
A Turisztikai Menedzserek Szövetsége szervezésében tavaly több mint 400-an álltak rajthoz, és az idei futamon még ennél is több résztvevőt várnak. A Regatta központja idén is a Balatontourist Füred Camping és Üdülőfaluban lesz, ahol egész nap animációs és sport programok, finom ételek és italkóstolók várják majd az érdeklődőket. Az esemény záróakkordjaként a Danubius Best Of zenekar játszik. A rendezvény kedvezményezettje ezúttal is az SOS Gyermekfalvak Alapítvány lesz.
Idén is lesz Turizmus Regatta Idén is lesz Turizmus Regatta
Szeptember 22-én, idén már második alkalommal rendezik meg Balatonfüreden a turisztikai szakemberek számára életre hívott Turizmus Regattát. A verseny fővédnöke Litkey Farkas, tízszeres kékszalag győztes vitorlázó lesz.
I. MONDIAL Magyar Turizmus Regatta – 2011.szepember 24. Balatonfüred ... Képek I. MONDIAL Magyar Turizmus Regatta – 2011.szepember 24. Balatonfüred ... Képek
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.08.24. 21:31
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza