Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Újabb fejlesztések, turisztikai Látogatóközpont Balatonfüreden

Címkék - Balatonfüred, elnök, Rádóczy-Andrea, turisztikai-Látogatóközpont, Újabb-fejlesztések
Újabb fejlesztések, turisztikai Látogatóközpont Balatonfüreden
Újabb fejlesztések, turisztikai Látogatóközpont Balatonfüreden
Turisztikai Látogatóközpont és újabb fejlesztések Balatonfüreden - Az új Turisztikai Látogatóközpont január 19-től próbaüzemmel működik a Balatoni Borok Házában, Blaha u. 5 sz. alatt.
Az épületben helyet kap a Tourinform iroda, a Balatonfüredi Turisztikai Egyesület valamit a borértékesítés a Potencial Consulting Kft. képviseletében. A város turisztikai arculata visszaköszön a belsőépítészeti elemekben.

A tágas tárolók még több prospektusnak adnak helyet, a szolgáltatók részére lehetőség nyílik digitális kép és film reklámanyagok megjelenítésére. A kiadványok tanulmányozásához leülhetünk a kényelmesen kialakított olvasósarokban vagy éppen egy pohár bort is kóstolhatunk.

A jövőben a Tourinform irodában a vendégek még több ajándéktárgyhoz juthatnak, valamint az alsó szinten kialakított tárgyalók alkalmasak kisebb létszámú rendezvények, értekezletek lebonyolítására is.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület 2010-ben 52.250. 121 forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el a Közép-dunántúli Operatív Program „Helyi Turisztikai Desztináció Menedzsment Szervezetek támogatása”pályázat keretében.

Rádóczy Andrea, az egyesület elnöke elmondta, hogy jelen támogatási forrásból az eddig megvalósult legfőbb mérföldkövek a marketing tevékenység (kiadványok, honlap, TV spot, kiállítások, kültéri hirdetések), Touch Info-k telepítése, Tourinform iroda belsőépítészeti és informatikai megújítása, angol nyelvi képzés tagok részére, tanulmányok, kutatások elkészítése.

Rádóczy Andrea szerint Balatonfüred számos adottságával jó és fontos lehetőségek előtt áll, aminek sikeres kihasználásával a térség további felemelkedését is elősegíthetjük. Mint mondta, a munka során a Turisztikai Desztináció Menedzsment eszköz lehet ahhoz, hogy Balatonfüred a Balaton nemzetközi hírű, meghatározó turisztikai központja legyen.
Hirdetés1
Hirdetés
Balatoni Borok Háza - Balatonfüred
Balatoni Borok Háza - Balatonfüred
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2011.06.20. 14:21
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza