Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Virtuális kalauz Balatonfüredről - Okostelefonokon elérhető modern program a városról ...

Címkék - Balatonfüred, elérhető-modern-program, Füred, internet, okostelefon, Virtuális-kalauz
Virtuális kalauz Balatonfüredről - Okostelefonokon elérhető modern program a városról ...
Okostelefonokon elérhető program Balatonfüredről
Okostelefonokon elérhető modern program Balatonfüredről, a hasznos útitárs, amely virtuálisan megeleveníti a várost, a térség látnivalóit, programjait. Új virtuális kalauz Balatonfüredről. Itt, az interneten mindent Füredről, és környékéről.

Balatonfüred, minden, ami Balaton névvel kulturális-turisztikai útikalauzként használható alkalmazást készített a város. Az okostelefonokon elérhető modern program hasznos útitárs, amely virtuálisan megeleveníti a várost és a térségben elsőként egy tágabb balatoni kínálatot is nyújt.

- Ez egy igen jelentős fejlesztés a város életében, amely a Balaton régióban teljesen újnak számít. Megmutatja Füred értékeit, kínálja a fontos programokat, eseményeket valamint a balatoni térség látnivalóit. Bízom benne, hogy egyre többen csatlakoznak majd hozzá - mondta dr. Bóka István polgármester a Vaszary Villában tartott sajtótájékoztatón.
Hirdetés1

Az új virtuális kalauzt Nyírő András, az Appsters Kft. igazgatója mutatta be a jelenlévőknek, hangsúlyozva, a hamarosan angolul és németül is elérhető alkalmazás egy újfajta kommunikációs lehetőség, amelyből sokat profitálhat a város illetve a balatoni térség.

- Magyarországon jelenleg 2,5 millió okostelefont használnak, a készülékek értékesítése még mindig nő. A felmérések azt mutatják, hogy a felhasználók egyre szívesebben és gyakrabban használják az internetet az úgynevezett töredék időkben mobiltelefonjuk, iPadjuk segítségével. Az okostelefonokon elérhető információknak így egyre nagyobb jelentőségük lesz - fogalmazott Nyírő András.

Az alkalmazás elkészítését a város finanszírozta, a szoftvert az Appsters Mobiltartalom-fejlesztő Kft. biztosította, a megjelenő tartalmat pedig a balatonfured.hu szerkesztősége készítette, a Füred tévé videóival és hanganyagaival kiegészítve.

Összesen 130 nevezetességet, intézményt, vendéglátóhelyet, turisztikai látványosságot és szolgáltatást mutat be ez a modernkori bedekker. Több száz fénykép, köztük archív felvételek illetve tucatnyi videó illusztrálja a város kínálatát. Műemlékek, strandok, szórakozóhelyek, borászatok és programok egy helyen. Az adatbázis 28 balatoni turisztikai látványosságot is kínál.

A nevezetességeket, vendéglátóhelyeket megnézhetjük térképen, és aktuális pozíciónktól útvonalat is tervezhetünk.

Az egyes helyeket elmenthetjük a kedvencek közé, és a legnépszerűbb, mások által kedvencnek jelölt helyeket is láthatjuk. Kereshetünk szállást, válogathatunk a sport és szabadidős tevékenységek között, kiválaszthatjuk kedvenc kávézónkat, éttermünket, vagy egyszerűen csak tájékozódhatunk a város kínálatában. Az adatokban rákereshetünk bármilyen szóra, vagy kategóriák szerint böngészhetünk. Egy kattintással elérhetők a látnivalók weboldalai, adataik (cím, telefonszám, e-mail) elmenthetők a telefonkönyvbe.


Az androidos készülékekre már letölthető az alkalmazás:

ITT LEHET LETÖLTENI ... !!!

Az iPhone, iPad illetve a Windows Phone készülékekre napokon belül elérhető lesz az AppStore-on illetve a Windows Market Place-en keresztül.


BalatonfüredMa.hu a Facebook oldalán ...

A BalatonfüredMa.hu Facebook oldalán szinte egyetlen kattintással elolvashatjuk, megnézhetjük a legfrissebb híreket, cikkeket, a legújabb képeket, aktuális programokat a város és környéke mindennapjairól, kiemelkedő eseményeiről. - Információs portál Balatonfüredről - Balatonfüred és kistérsége hír- és véleményportálja. Szóljon hozzá a hírekhez, küldje be saját cikkét, témajavaslatait, élménybeszámolóját, és legyen aktív tagja egy pártatlan, objektív közösségnek!


Balatonfüred, minden, ami Balaton ... Balatonfüred az okostelefonokon !
Hirdetés
Magyarországon jelenleg 2,5 millió okostelefont használnak ... Magyarországon jelenleg 2,5 millió okostelefont használnak ...
A nevezetességeket, vendéglátóhelyeket megnézhetjük térképen, és aktuális pozíciónktól útvonalat is tervezhetünk. Ez egy igen jelentős fejlesztés a város életében, amely a Balaton régióban teljesen újnak számít. Megmutatja Füred értékeit, kínálja a fontos programokat, eseményeket valamint a balatoni térség látnivalóit.
Virtuális utazás, kiállítások, programok Balatonfüreden - Utazzon itthon: Keressen programokat okostelefonján ! Virtuális utazás, kiállítások, programok Balatonfüreden - Utazzon itthon: Keressen programokat okostelefonján !
Okostelefonnal leolvashatók a fontos információk a programokról, eseményekről, minden ami Balatonfüreden és környékén történik ... (Fotó: Gáspár Gábor)
Balatonfüred, minden, ami Balaton Balatonfüred, minden, ami Balaton
A felmérések azt mutatják, hogy a felhasználók egyre szívesebben és gyakrabban használják az internetet az úgynevezett töredék időkben mobiltelefonjuk, iPadjuk segítségével. Az okostelefonokon elérhető információknak így egyre nagyobb jelentőségük lesz. Balatonfüred az okostelefonokon !!!
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.05.20. 22:31
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza