Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből
No Comment! Mit is jelent ez? Miért hoztuk létre?

A válasz egyszerű. Mi nem kommenteljük a feltett képeket, videókat, idézeteket, mi csupán hallottunk valamit, amiről sokan sokfélét beszélnek, rosszat és jót egyaránt. Leírjuk néhány szóban a pletykát, de nem véleményezzük, azt rátok bízzuk. Itt mindenki hozzászólhat, olvashatja, kiírhatja magából a feldobott témával kapcsolatos gondolatait. Ne habozz, add ki magadból, ami benned van. Adj hideget, meleget egyaránt!
Rendőri túlkapások, Meddig lehet csendben tűrni? Lesznek még perek!Vádat emelt a főügyészség a 2006-os rendőri túlkapások miatt....
Részletek
Rendőri túlkapások, Meddig lehet csendben tűrni? Lesznek még perek!
További No Commentek találhatóak az alábbi galériákban. Nézd meg ezeket is, szólj hozzá, véleményezd, szavazz rá. Minden egyes No Comment hozzászólásod megjelenik az oldalon, így azt olvashatják az oldalra látogató kíváncsiskodók, érdeklődők, érintettek.

Legújabb No Commentek

Legutóbbi hozzászólások

Tiszta
2014-08-28 19:57:02 | #109

Ismét indul a Terror Iskolája!!!!!

A Fekete Ember ,a Jobbik helyi elnökével erősíti Diktatúráját a Bem Iskolában.
A tapasztalt ,mindenki által szeretett Közkádiné Saroltát lecserélte a még iskoláit be sem fejező fiatal emberre.
Vajon milyen lesz az idei tanév?
Félelelem?
Retorziók?
Gárda nevelde?
Isten Óvja szegény kisdiákokat

Erik
2013-12-15 09:58:48 | #108

A tradíció és hagyomány megtalálható Árpi bácsinál is. Nála minden kézműves és még megfizethető, minden réteg számára. Az almàs diós és a túrós házirézes a legjobb. Egyszerű gyors kiszolgálás, sokszor a friss rétes még forró vagy ép még sül, ráadásul a szemünk előtt. Ez a bolt még nem üzletiesedett el, maradt a hagyomány mint Arácson.

Ducsai Istvánné
2013-07-15 16:29:47 | #106

Én ugyan nem értek egyet az erőszakkal, de az előzmények sokszor provokatívak. Sok szemtelen, \beszólós\ fiatal van sajnos!

Itt csak a Ti véleményetek számít, a szerkesztőké nem! Mi csak leírjuk néhány szóban a pletykát, de nem véleményezzük, azt rátok bízzuk
Oldal tetejére
Vissza