Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Szavazás - Mit vár Ön 2012-től ?

Szavazz és mondd el a véleményed a felvetett témával, szavazással kapcsolatban

Kiválasztott szavazás

Mit vár az idei esztendőre? - Hagyjuk a nagy szavakat, hagyjuk a világot, a naprendszert, a galaxist, az univerzumot és a lélek mélységeit. A kérdés egyszerű, és kizárólag rád, ránk Balatonfüredre és Magyarországra vonatkozik. Mi lesz velünk, mi lesz szeretett városunkkal, stagnálunk vagy tovább lépünk? Mit vársz 2012-től? Mi az, amit az elkövetkezendő évben vársz? Tényleg vársz. Remélsz, vágysz, hogy jöjjön, elérjen, megtörténjen, és te túlélhesd, fennmaradhass. - Kezdem én, hogy jó példával járjak elő. Biztosan kifelejtek egy s mást, de igyekszem. A sorrend ötletszerű, nincs benne fontosság. Amit én várok 2012-ben: Kapjon észbe a kormány, stabilizáljuk nemzeti valutánkat, szabadságot, korrekt alkotmányt, tisztességet, tisztességes városvezetést, kölcsönös tiszteletet, épülő és fejlődő Balatonfüredet, Magyarországot! ... Nos, én ezeket várom 2012-ben. Nincs fontossági sorrend, ahogyan elkészülési sorrend sincs. Ha eszembe jut még valami, majd hozzáírom ... (Ivo)
Szólj hozzá
- 2012-01-10 19:24:00
Mit vár Ön 2012-től ?
Mit vár Ön 2012-től ?
Fellendülés a Fidesszel!
9.483%
Stagnálás (Semmi nem változik, nyelünk még)
20.69%
Hanyatlás (Bukik Viktor - Megbukik a kormány, és előrehozott választások lesznek)
25%
Elég! (Felébred végre a nép!)
29.31%
Jöjjön végre az IMF!
3.448%
Sebességbe kapcsol a kormány (Észbekap)
5.172%
Kit érdekel? Vége lesz a maja naptárnak, és úgyis jön a világvége
6.897%

A szavazáshoz érkezett hozzászólások

Szólj hozzá
*
Név
*
Email
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Küldés
id.Böhm Miklós
Válasz erre - 2012-06-10 19:53:51 | #225

citromka - tökéletesen igazad van, csak egyetérthetek veled, az általad leírtakhoz csak annyit: talán még a véleményednél is rosszabb a helyzet. Orbán és felelőtlen, bólogató bandája padlóra vitte az országot, az emberek közel 90%-t, közben egy szűk kör milliókat, milliárdokat kaszál, millióknak nincs munkahelye, még a remény is elfogyott, hogy legyen.
Ugye mindenki emlékezik a FIDESZ, Orbán választásokat megelőző igérgetéseit, amiből 2 év alatt szinte semmi nem valósult meg.
Én őszintén megmondom mire szavaztam: Elég! (Felébred végre a nép! )

citromka
Válasz erre - 2012-02-01 17:51:30 | #192

Orbán a XX. század második felének a XXi. századnak a legkártékonyabb politikusának bizonyult az elmúlt 20 évben. Neki semmi se drága. Amikor elvesztette a hatalmat - mert neki nem a haza, a hatalom a lényeg - mindent megtett, hogy ne lehessen kormányozni. Hazugságokkal tömte a fejeket, utcai harcokat provokált, csalást kiabált, mint egy kocsmai tahó. Aztán csak sikerült neki, most meg kinyír minket, hogy annak a háromszorosával nyomorítja a népet, mint ami ellen pár éve kiabált. Ja, és a hatalomszerzésen kívül komoly dologhoz nem igen ért.

Oldal tetejére
Még több szavazás