A Balaton is Riviéra – épp ezért ügyelj a tisztaságra éttermedben!

“Nekem a Balaton a Riviéra…” szól a szerintem nagyon is jól ismert nóta, ami azt hiszem, minden magyar fülében cseng már akkor is, ha csupán olvassa ezt a sort!

Nem véletlenül: a Balaton teljesen egyértelműen az ország egyik legfőbb turisztikai látványossága, hiszen gyönyörű tájegységen helyezkedik el, na meg természetesen mégiscsak a “magyar tengerről” beszélünk, amelynél mindig van valamilyen ok, hogy szerepeljen a hírekben. Hol a vízállás, hol a víz hőmérséklete, hol valamilyen fesztivál miatt, de biztos, hogy a Balatonról és környékéről mindig könnyedén lehet informálódni. Nem véletlen az sem, hogy nagyon sokan szeretnének itt is élni, bár azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a munkát tekintve az idénymunkák azok, amelyekből a legtöbb van – és majdnem kizárólag nyáron. Akkor rengeteg, de azt leszámítva nem könnyebb az élet itt sem, mint máshol az országban, sőt a látványosságra való tekintettel még az árak sincsenek épp alacsonyan tartva – és ez a mindennapi életre is vonatkozik.

Viszont a különböző vendéglátóipari egységek normál esetben hihetetlenül fel tudnak pörögni tavasz végétől egész nyáron át, ami viszont azzal is jár, hogy a takarítani való is nagyságrendekkel nagyobb fokot ölthet, mint amennyi az ország más pontján jellemző egy átlagos étteremben. Erre természetesen minden itteni vendéglátós szeretné megtalálni a megoldás – ezt nálunk (és még sokaknál másoknál is) nem más jelentette, mint az, hogy más, helyi vendéglátós javaslatára rábukkantunk az ipari takarítógép bérlés lehetőségére Greenway Kft. -nél! El sem tudjátok képzelni, mekkora megváltás tud lenni, ha az ember végre rátalál a lehető legjobb takarítógépekre egy szuper bérlési lehetőség keretén belül a sok kézi takarítás és más, rosszabb ipari takarítógép bérlések után – mind a gépek, mind a szolgáltatás jellegében és minőségében…

A Greenway Kft-nél nézelődve már rögtön azzal is szembe találhatod magad, hogy sok típusú gép közül válogathatsz, annak megfelelően, hogy pontosan milyen jellegű takarításhoz lenne szükséged eszközre és milyen területre. Legyen ráülős, ráállós, gyalogkísérős, seprőgép, ráülős porszívó vagy éppen ipari kisgép (porszívó, vízszívó, kárpittisztító), megnyugodhatsz, mindenben megtalálhatod az igényeidnek megfelelő modellt!

Az ipari takarítógép bérlés innen jóformán móka és kacagás, már csak azért is, mert tőlük egy úgynevezett “full szerviz” bélrési konstrukció keretén bérelheted ki az ipari takarítógépedet. És hogy mit is jelent ez?

Nos, nem csalás, nem ámítás: a bérleti díjon kívül semmilyen fenntartási vagy karbantartási költség nem fog téged terhelni, ha azt választod, hogy hozzájuk fordulsz!

Ebbe a lehetőségbe ráadásul számos olyan szolgáltatás is beletartozik, amelyekért más cégeknél nem keveset kellene fizetned. Ilyen például a rendszeres szervizelés – sem a kiszállásért, sem a javításért, sem – szükség esetén – a gép cseréjére nem kell fizetned. A kiszállás nagyon gyors, 24, de akár sürgős esetben 12 órán belül is történhet. A szervizelésbe beletartozik az is, hogy szükség esetén ingyenesen cserélik a kopóalkatrészeket is, illetve, ahogy már említettem, ritka esetben, de elképzelhető, hogy hiba miatt a gépet jobb leváltani – ilyen esetben nem terhel plusz összeg. Sőt akkor sem, hogyha a te igényeid miatt szeretnél mondjuk másik modellre váltani, mert valamilyen oknál fogva mégsem vált be annyira az eredetileg választott, esetleg megváltoztak a munkakörülmények, ahol használatban lenne.

Hidd el, ha a Greenway Kft-t választod ipari takarítógéped bérlésére, nem fogod megbánni – kövesd a példánkat te is!