A balatoni nyaralásnál is jó ha van nálunk tartalék motorgumi

Minden évben tartunk néhány barátunkkal egy motorostalálkozót a Balatonnál. Néhány napot együtt töltünk járjuk a környéket hol motorral, hol gyalogosan. Ezek az alkalmak általában nagyon kalandosak szoktak lenni, mindig történik valami izgalmas. A legutóbbi alkalommal sem úsztuk meg váratlan esemény nélkül, de a szerencse és az előrelátás a segítségünkre sietett. Ugyanis sorozatban mindkét motorunknak a gumija defektes lett. Még jó, hogy ragaszkodtam hozzá, hogy indulás előtt beugorjunk a MotorTire üzletébe.

Van négy motorunk, amelyekből kettőnek defektes lett a gumija néhány hete. Ekkor találtunk rá a MotorTire webáruházára. Eddig abba a műhelybe jártunk, ahol vettük a motorokat, azonban ők sajnos bezártak, így kénytelenek voltunk egy új helyet keresni. A MotorTire az első néhány találat között volt és olyan szimpatikus volt az elnevezése, szóval rákattintottam. Meglepően rendezett és kulturált volt a weboldal, amin azért csodálkoztam mert más honlapok hasonló témakörben, meglehetősen kidolgozatlanok és kaotikusak voltak, amikkel legalábbis eddig találkoztam. De a MotorTire webshopja minden szempontból kielégítőnek tűnt a számomra. El is kezdtem hát felmérni, hogy mi mindent találhatok rajta, amire szükségem van.

Motorgumi és beszerelés? Akkor MotorTire!

Ahogy elkezdtem jobban körülnézni a MotorTire oldalán, rögtön láttam, hogy mennyire praktikus. Volt egy nagyon hasznos szűrő felülete, ahol a szélesség, a magasság, az átmérő, a márka és a kategória megjelölésével, gyorsan megtalálhatjuk a számunka érdekes termékeket. A választék rendkívül nagy, szinte mindent meg lehet találni a márkának és a típusnak megfelelően. És az is nagyon tetszett a MotorTire weboldalában, hogy azzal jutalmazzák a vásárlóikat, hogy egész évben biztosítanak akciókat, ajándékokat. Szerintem ez egy nagyon ügyfélközpontú vállalkozást fest le, ami nem gyakori valljuk be.

A szűrő rendszer segítségével könnyedén megtaláltam azt a típust, márkát és méretet, ami a két defektes motorunkra passzolt. Ezután egyeztettem egy időpontot velük, mivel ahogy olvashattam, vállalják a felszerelést is. Az ügyintéző nagyon kedves volt, és sikerült találnunk egy közeli időpontot két nappal későbbre. Meg is lepődtem, hogy a MotorTire-nál ilyen gyorsan találtunk szabad időpontot, azt hittem legalább egy hetet kell majd várnom. Ezek szerint a logisztika is jól működik náluk, ami szintén egy hasznos tulajdonság.

El is meséltem a férjemnek, hogy mennyire nagyszerű helyet találtam és, hogy alig várom, hogy személyesen is megszemlélhessem a MotorTire üzletét. Megegyeztünk, hogyha beválik, akkor rendszeresen a MotorTire szolgáltatásait fogjuk használni a jövőben.

Minőségi motorgumik motorokon és a garázsban is

Amikor elmentem a megbeszélt időpontra a MotorTire üzletébe, újabb kellemes csalódás ért, ugyanis nem kellett várakoznom a soromra, hanem pontosan fogadtak. A két kis motorunkra rövid idő leforgása alatt fel is kerültek az új gumik. Látszott, hogy nagyon rutinosan dolgoznak a szerelők, egy pillanatig sem éreztem azt, hogy valami nem stimmel.

A két új gumis kis motorunk ezután már vidáman rótta az utakat. Maximálisan elégedett voltam a MotorTire munkájával, kifogástalanok voltak a motorgumik és a beszerelés is. Mivel minden rendben volt ezért úgy döntöttünk, hogy másik két motorunkhoz – amelyeket túrázáshoz szoktunk használni – is fogunk vásárolni tartalék gumikat, amiket elviszünk magunkkal a találkozóra.

Meg is rendeltük a MotorTire webshopjáról a szükséges gumikat, amit szerencsére házhoz is szállítottak, így nem kellett ezért pluszban elmennünk. Ez is egy nagyon praktikus vonása a MotorTire-nak. És milyen jól tettük, hogy rendeltünk tartalékot! Hiszen pont ezeken volt még a régi gumi, és ezek kaptak defektet. De köszönhetően a MotorTire-tól vásárolt motorgumiknak köszönhetően nem okozott nagyobb kellemetlenséget a dolog.