A Balatonon egyre több szolgáltatást megtalálunk

Minden nyáron látogatást teszek a Balatonnál. Még akkor is besűrítem a nyári programjaim közé, ha egyébként külföldre is elmegyek. Örökké a szívem csücske fog maradni a „magyar tenger”, már csak a gyerekkori emlékeim miatt is, mikor még máshová nem volt lehetőségem elmenni nyaralni.

Évről évre látom, hogy milyen fantasztikus ütemben fejlődik ez a hely. Mikor külföldi tengerpartokon vagyok és látok egy trendet megjelenni, nem kell sok időnek eltelnie ahhoz, hogy ugyanezt a Balatonnál is észlelhessem. A balatoni hírekből is hallhatjuk állandóan, hogy milyen sok különböző ötletet és szolgáltatást valósítanak meg a vendégek legnagyobb megelégedésére.

Pár éve egy balatoni pihenésem során tűnt fel, hogy nyílt egy masszázs szalon, tőlem nem messze. Sosem próbáltam ezt ki, így most végre rászántam magam. Nagyszerű élmény volt, ezért feltett szándékommá vált, hogy év közben is szeretnék rendszeresen járni ilyen helyekre. Budapesti lakosként meg kellett találnom a megfelelő helyet, ahova bármikor szívesen járni fogok.

Rá is találtam Budapesten egy thai masszázs szalonra. A hatodik kerületi Király utcában, illetve a hetedik kerületi Síp utcában is van lehetőségünk ellátogatni hozzájuk. Egy ideje már járok hozzájuk, és elmondhatom, hogy az itteni színvonal fantasztikus. Eddig általában csak azért jártam ide, hogy felfrissüljön a testem és a lelkem, ugyanis a stresszes munkám miatt ez bizony néha rám fér. Pár hete azonban nagyon csúnyán beállt a nyakam.

Mivel tudtam, hogy itt foglalkoznak többek között nyak masszázzsal is, így az első dolgom az volt, hogy gyorsan foglaltam magamnak időpontot a webes felületükön keresztül. Nagyon felhasználó baráttá tervezték ez a folyamatot egyébként. Megadhatjuk, hogy hova és kihez szeretnénk menni. Ezután kiválaszthatjuk a szabadidőpontok közül azt, ami nekünk a legmegfelelőbb.

Már aznap el is mentem hozzájuk, hiszen alig vártam, hogy rendbe hozzák a nyakamat. Ott elmondták nekem, hogy – irodai dolgozó lévén – rendszeresen helytelenül tartom a nyakamat, és ez mostanra kezdett el jelentkezni a nyaki izmaimban.

Miután megkezdődött a nyak masszázs, egyből éreztem, hogy profi kezek alá kerültem. Nem csak a nyakamat, de a vállamat, a fejemet és a hátamat is fellazították. Nagyon fontos, hogy itt a masszázs száraz módon történik, tehát nem használnak fel olajat a folyamathoz. Izomlazító krémet viszont alkalmaztak az izmaimon, mely különféle thai gyógynövényekből készült.

A kézmozdulatok a tradicionális thai vonalat követik, de itt nem egy előre betanult „programról” van szó. A szolgáltatást teljesen személyre szabottan végzik el, hiszen a különböző kliensek esetében más nyaki izmokra kell helyezni a hangsúlyt a tökéletes végeredmény érdekében. Akinek hasonló problémái vannak, mint nekem, nyugodtan tegyen velük egy próbát. A nyak masszázs, amit kaptam, életmentő volt. Nem is tudom mit kezdtem volna a nyakammal, ha nem ismerem ezt a helyet.

A honlapjukon különböző véleményeket is olvashatunk a korábbi ügyfeleiktől. Ezek egytől egyik türközik azt, ami én is gondolok erről a helyről: profizmus és ügyfélközpontúság. A honlapon keresztül egyébként minden fontos információt meg tudunk szerezni magunknak, ami fontos: a szolgáltatások, azoknak az ára és az elérhetőségek.

Külön megemlíteném az ajándékutalvány vásárlás lehetőségét is. Úgy gondolom, hogy ennél jobb lehetőséget nehezen találhatnánk, ha valami élménnyel szeretnénk meglepni a szeretteinket vagy a barátainkat. Az ajándékutalványokat online is megvásárolhatjuk, azonban ha szeretnénk, elegánsabb, fizikai formában is beszerezhetjük.