A Balatonon szerzett hírek

Minden évben el szoktunk látogatni a Balatonra, mert az egyik kedvenc helyünk a nyári időszakban. Most sem tettünk másképp. Épp a Balaton parton sétálgattunk, amikor szembe jött velünk egy idősebb házaspár. Látták, hogy vevők vagyunk egy beszélgetésre, így a kölcsönös szimpátiának köszönhetően váltottunk pár szót. Szóba került az is, hogy várandós vagyok, bár ez látható is volt, hiszen már kerekedett a poci eléggé. Érdeklődött az idős hölgy, hogy hol szoktam beszerezni a szükséges vitaminokat, a babának megvettünk-e már mindent, mert ha még nincs meg a biztos beszerzési forrásunk, akkor a Prevenció Patikát meleg szívvel ajánlja nekünk. Nagyon sok termék megtalálható az oldalukon, és még külön baba-mama rész is van: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama.

Amikor vissza értünk az apartmanunkba, ahol megszálltunk, rájuk kerestem. A honlapjuk nagyon ízléses, harmonikus és könnyen kezelhető. Szeretem, hogyha egy oldalon könnyen megtudom találni azt, amit keresek. Itt pedig ez kifejezetten egyszerű. Van külön kereső mező, hogyha pontosan tudod mit keresel. Viszont, hogyha nincs konkrét termék amit keresel, akkor a termékkategóriák meg tudják könnyíteni a keresést. Több kategória is megtalálható: gyógyászat, életmód, intim, szépség, baba-mama, vitaminok és ásványi anyagok, vírusvédelem, dermokozmetikumok. Mindegyik kategórián belül több alkategória is található, hogy még könnyebb legyen megtalálni a számodra tökéletes terméket.

A baba-mama “részlegen” belül kaphatóak vitaminok, babaápolási termékek, cumik, cumisüvegek, mellszívó és még fogzást könnyítő termékek is. Ha kíváncsi vagy a teljes termékkínálatra, itt meg tudod nézni: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama. A másik kedvenc kategóriám a dermokozmetikumok. Itt számos ismert és megbízható márka terméke kapható. Néhány példa ezek közül: Bioderma, Vichy, BABÉ, CeraVe, Uriage, Body Natural. Itt mindig szétnézek, hogyha épp szükségem van valamilyen krémre vagy kozmetikai termékre. És ami a legjobb, hogy nagyszerű áron vannak. Amikor először láttam, nem is akartam elhinni. A rendszeres akciók pedig még lejjebb viszik az árakat, így sokkal kedvezményesebb áron szerezhetőek be a kedvenc termékeink. És nem csak a dermokozmetikumokra szoktak akciók lenni. Minden fajta termékre, ami az oldalon található. Hogy ne kelljen vadászni ezeket az akciókat, külön akciós kategória is megtalálható az oldalon, ahol az éppen aktuális még kedvezményesebb áron beszerezhető termékek lelhetőek fel.

Amennyiben nem szeretnéd folyamatosan figyelemmel kísérni mindig az akciós termékeket, hogy hátha bekerült közéjük a te kedvenc terméked, akkor a hírlevél ebben is a segítségedre lehet. az oldalon könnyen és gyorsan fel tudsz iratkozni a Prevenció Patika hírlevelére. Ez pedig több előnnyel is tud járni. Egyből kapsz egy ajándék szállítást, hogyha feliratkozol. Így bármilyen értékben is vásárolsz, ezt a kedvezményt fel tudod használni. De a hírlevelekből tudsz tájékozódni az aktualitásokról, az akciókról és az újdonságokról is. Ez pedig meg tudja könnyíteni a vásárlást, hiszen értesítést kapsz az akcióról, nem kell külön figyelni rá.

A szállítás is nagyon kedvező szerintem, hiszen 12.000Ft feletti vásárlás esetén ingyenessé válik. A GLS csomagpontoknak köszönhetően pedig még a csomag átvétel is zökkenőmentesen tud menni. Természetesen házhoz szállítást is lehet kérni, ha valakinek az a kényelmes, viszont általában a csomagpontos megoldás a legtöbb ember számára kedvezőbb. Akkor veszi át a csomagját amikor ráér és nem kell várnia a futárt, hogy vajon mikor jön, és nem is borítja fel a mindennapi teendőnket. Ha viszont üzletben szeretnéd átvenni a csomagodat, vagy személyesen szeretnél vásárolni, akkor Szegeden erre is van lehetőség. Így ha ott élsz, vagy átutazóban vagy akkor még az üzletükbe is betérhetsz.

Ha egy megbízható és minőségi boltot keresel, ahol minden fontos dolgot megtalálhatsz, amire szükséged lehet, akkor a Prevenció Patikát érdemes megnézni. Ők pont ilyenek.