A colornyomda.hu a Balatont is rányomtatja az ajándékdobozra!

A Balatonra nyáron sokan csak bulizni, szórakozni és élményeket gyűjteni járnak. Nagyon sok magyar dalt ihletett meg az évek során hazánk legnagyobb tava, illetve a “magyar tenger” romantikus hangulata, amelyek többnyire beteljesületlen, de az emlékezetünkben örökre megmaradó szerelmekről szólnak.

Ha egy csak férfiakból álló baráti társaság ugrik le a tóhoz, akkor őket általában ez foglalkoztatja a legkévésbé. Ilyenkor inkább beszéljük ki a legutóbbi városi ismerkedős sztorijainkat horgászat, vitorlázás és sörözés közben, mintsem hogy feleséget keressünk magunknak. Pedig velem csak annyi történt, hogy egyik este lementem egyedül sétálni a Balaton partjára, hogy kiszellőztessem egy kicsit a fejemet. Az egyik étteremnek a tóra néző teraszára leülve rendeltem magamnak egy italt, amit a csinos pincérnő ki is hozott. Amikor csak tehette, odajött az asztalomhoz pár szó erejéig, a számlára pedig felírta a nevét és a telefonszámát. Egy évvel később már együtt utaztunk le a Balatonra nyaralni, én pedig kiválasztottam addigra a tökéletes évfordulós ajándékot.

Ami viszont hiányzott, az a megfelelő, alkalomhoz illő csomagolás volt. Szerettem volna ugyanis egy megfelelő méretű kartondobozra rányomtatni a tó látképét, ami az étterem teraszáról tárult elénk már akkor is. Azt hittem, ilyesmit senki sem vállal, de egy marketinges ismerősömtől kaptam egy nagyon jó ajánlást: Doboz, karton nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda – ez volt az oldal neve.

Talán úgy tűnhet, hogy egy fényképet rányomtatni egy kartondobozra nem nagy kunszt. Pedig ez egyáltalán nem igaz. A probléma ott kezdődik, hogy a dobozok mérete nem mindig standard A4-es vagy 5-ös, hanem egyedi adottságokkal rendelkezők is léteznek. Emiatt pedig fontos, hogy a kívánt kép megfelelő felbontású legyen, és ilyen szempontból tökéletesen illeszkedjen a felület szélességéhez és magasságához. Amennyiben a nyomda nem rendelkezik a legmodernebb eszközökkel, eltalálhatjuk mi tizedmilliméter pontossággal is a felbontást, a végeredmény akkor sem lesz szép a technikai hibák miatt. Egy ilyen “apróságot” sem érdemes tehát elbagatellizálni, és sajnálni rá a pénzt.

Doboz, karton nyomtatás - Nyomdai termékek | Color Nyomda

A Doboz, karton nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda oldalt tanulmányozva szerencsére hamar egyértelmű lett, hogy valódi profikkal állok szemben, valószínűleg pont az egyik piacvezető céggel. A referenciákat elnézve pedig minden kétségem elmúlt. A colornyomda.hu ugyanis rengeteg olyan vállalattal dolgozott már együtt, akiktől én is kaptam szóróanyagot, és nem emlékszem rá, hogy egyszer is találtam volna bennük hibát, vagy megtekintés nélkül ki akartam volna dobni bármit is, mert olyan rosszul nézett volna ki.

Amit már ismerünk, abban automatikusan jobban megbízunk a pszichológusok szerint. A bizalom kialakításának egy másik fontos eleme viszont a személyesség megjelenése, ez pedig ugyanúgy vonatkozik az üzleti életre is. Ajánlatkérés céljából írhattam volna a colornyomda.hu központi e-mail címére, de nekem sokkal jobban tetszett az, hogy a honlap kiadta egy konkrét kapcsolattartó nevét és elérhetőségét. Így már tudja az ember, hogy kihez forduljon, és nem érzi úgy, hogy csak megrendel egy géptől egy szolgáltatást. A közös munka során az is fontos, hogy mindig mindenki számára egyértelmű legyen, hogy épp hol tart a projekt, ezt pedig sokkal könnyebb ellenőrizni, ha kezdettől fogva ugyanazzal a személlyel egyeztetünk.

A colornyomda.hu-val ennek köszönhetően hamarosan meg is született a megállapodás, ők pedig határidőre elkészítették a részemre a megrendelt Balaton témájú, egyedi díszdobozt. Ami valóban jól nézett ki, teljes mértékben elégedett voltam az eredménnyel. Ráadásul nagyszerű kiegészítője volt a tervezett meglepetés nyaralásnak is!