A mai kitekintő hírünk nem más, mint: https://www.metaautoszerviz.hu

Fontosak a balatoni hírek, azonban így a holt szezonban nem történik itt olyan nagyon sok minden. Éppen ezért az évnek ennek a szakaszában gyakrabban írok olyan témákról, amik valamilyen más szempontból aktuálisak és fontosnak tartom őket megemlíteni egy ilyen sokak által olvasott felületen. A mai kitekintő arról fog szólni, hogy az autók téli átszerelése a balatoniak számára is igazán fontos dolog, de a legtöbben talán mégis visszamennek a fővárosba és ott oldják meg ezt a problémát. Nekem a Méta Autószerviz az a műhely, ahol ezt intézni fogják a jövő héten. A https://www.metaautoszerviz.hu weboldal segítségével foglaltam hozzá időpontot.

Mert egy igazán modern műhelynél már online is lehet időpontot foglalni bizonyos szolgáltatásokra. A Métánál pedig ez természetesen így van – lehetőség van az online foglalásra a gumiabroncsok cseréjét illetően. Ha meglátogatjátok a weboldalukat, amit már korábban említettem, akkor ott láthatjátok, hogy a telefonszámuk mellett látható az időpontfoglalás opció is – online.

Emellett persze az sem csoda, hogy minden mást is megosztanak a honlapjukon, amit nem feltétlenül szokott minden autószerviz. Gondolok itt például arra, hogy a Méta teljes árlistája elérhető a weblapjukon. Ez egy olyan biztonságérzetet adhatnak azoknak, akiknek végesek az anyagi lehetőségeik, hogy mégis el merik vinni az autót egy téli átállásra. Ezzel pedig akár baleseteket is meg lehet előzni, szóval szerintem nagyon hasznos információ, hogy mennyibe kerül minden szolgáltatás.

A https://www.metaautoszerviz.hu oldalt tehát érdemes alaposan átvizsgálni. Már csak azért is, mert nem csak árakat lehet találni, hanem hasznos tanácsokat is arról, hogy mondjuk mikor érdemes elvinni az autót egy olajcserére, vagy hogy mit jelent pontosan a fékek teljes ellenőrzése és milyen lépésekből tevődik össze. De sok más ehhez hasonló hétköznapi téma is megtalálható a blog felületen, ami szándékosan azért jött létre, hogy közérthető formában tálaljon nagyon hasznos és fontos műszaki tartalmakat az autók témakörében.

Éppen ezért azt tanácsolom, hogy foglaljatok időben szervizelési időpontot a https://www.metaautoszerviz.hu weboldalon, hogy nehogy lemaradjatok és már nagyon hideg legyen, mikor átálltok a téli szettre. A Métánál készséggel fognak segíteni minden problémátokat illetően.