Akkor jó a nyaralás, ha oda biztonságosan tudunk eljutni

Nem tudom ki hogy van vele, de nálam nem telhet úgy el egy nyár sem, hogy ne lettem volna a Balatonnál. Kisgyerekkorom óta hagyomány, hogy eljárunk a magyar tengerhez és én ezt egyszerűen nem tudom megunni. A kilométerekig térdig érő víz, a delfines vízibiciklik, a lángos, a hekk, a fűben fetrengés, és még a végtelenségig lehetne sorolni, hogy mi is az, ami valószínűleg instant emlékeket ébreszt a Balatonnal kapcsolatban. Az utóbbi években már az is nagyon izgalmas volt, hogy én voltam az egyik sofőr, ami az idei évben sem lesz másképp, de ahhoz, hogy mindenkit biztonságban elszállíthassak A-ból B-be, úgy nyári gumikra lesz szükségem, mert a tavalyi már eléggé tropa.

Így történt tehát, hogy nyári gumi akciók után kutatva, rátaláltam a gumi diszkont oldalára. Rögtön tudtam, hogy innen már nem kell elnavigálnom sehová, mert pont olyan volt az oldal mint, amire szükségem van: hatalmas kínálat, könnyű keresés, értelmes leírások és akciók végtelen sora. Tetszett, hogy valószínűleg gondoltak, az olyan okosokra mint én, és több módon is meg lehetett közelíteni a keresést. Kereshettél például a gumi mérete alapján, de ha azokat nem ismerted, akkor akár az autó paramétereit megadva, például gyártó, típus alapján, plusz még meg lehetett adni a gyártási évet és magát kivitelt is. Ezek kitöltése után pedig pontosan azok a nyári gumi abroncsok kerültek listázásra, amik nekem passzoltak. Még így is eléggé nagy volt a kínálat ezért tudtam tovább szűkíteni márka és méret szerint, illetve be tudtam állítani azt is, hogy mekkora legyen a terhelési és sebességi index is.

Mikor sikerült végül választanom, boldogan konstatáltam, hogy még nincsen dél, hiszen így már másnapra várhattam is a futárt, a csúcsszuper új gumikkal. Mivel nem szeretek ilyen nagy összeget előre kifizetni, inkább a készpénzes fizetést választottam, de aki ettől nem ódzkodik, az nyugodtan választhatja a többi fizetési módot is.

Ahogy az oldalon is írják, azért mikor megérkezik a szállítmány vizsgáljátok át, hogy minden rendben van-e, és ha esetleg valami hibát találtok, akkor vissza lehet küldeni a futárral.

A gumi diszkont oldal, nekem nagyon kellemes élmény volt, könnyen és gyorsan el tudtam végezni a dolgomat, pedig esküszöm, izzadtam rajta pár napot, mielőtt neki estem volna a keresésnek, mert úgy voltam vele, hogy gőzöm nincs mit kell nézni. Szerencsére itt ezt egyáltalán nem éreztem, de ha valami gondom is akadt volna, akkor fel tudtam volna hívni az ügyfélszolgálatot, aminek a telefonszámát, a kapcsolatok fül alatt találjátok meg.

Ne feledjétek, a biztonságos vezetés egyik alappillére, a megfelelő autógumi!