Balaton-parti szilveszteri party selfiegéppel

A Balatonnál sok éven keresztül csak tavasszal és nyáron jártam. Bár mindig is szerettem külföldre utazni, új kultúrákat a megismerni, a Balatonhoz valami különös, megmagyarázhatatlan vonzalom fűz. A kedvenc településem Balatonfüred, ahová ha tehetjük, minden évben elmegyünk. Idén azonban olyan sűrű volt a program, hogy sajnos egyik hétvégénkbe sem fért bele a megszokott családi program, ami igencsak elszomorított. Ráadásul a férjemmel idén volt az 5. házassági évfordulónk, amit így szintén nem tudtunk rendesen megünnepelni. Egyik nap aztán nagy meglepetésben részesültem: kiderült ugyanis, hogy egy igazi balatoni szilveszterezésben lesz részünk idén!

selfiegép

A férjem jól ismer, tudja, hogy a családdal és barátokkal készült fotók számomra mindennél többet érnek. Így egy különleges szolgáltatást is rendelt az eseményre, amiről még nem hallottam korábban: a selfiegép a robosztus, előző évszázadból jól ismert fényképező masinákat és fülkéket éleszti újra modern köntösben. Az úgynevezett Fotóbox ugyanis egy kiváló minőségű fényképeket készítő tükörreflexes gépet rejt magában, a hozzá tartozó fotónyomtató segítségével pedig azonnal a kezünkbe vehetjük a végeredményt.

A szilveszteri bérléshez ugyan egyéni ajánlatot kellett kérnie (az év bármely más napján elérhető áraik a honlapjukon megtalálhatóak), diszkréten csak annyit árult el nekem, hogy még a balatonfüredi kiszállással együtt is kedvező áron vette igénybe a szolgáltatást. (Nem mintha nem érne meg minden pénzt az, hogy ilyen élményt ad nekem, tette hozzá.)

Nem csak étellel és itallal készülünk a szilveszterre, hanem a selfiegép mellé különféle kellékekkel is! A cég ugyanis biztosít számunkra igény szerint mindenféle vicces kiegészítőt is, amit csak el tudunk képzelni… Mi maszkokat, napszemüvegeket, hajráfokat, műorrokat, parókát, fejfedőket, egyszóval mindent szeretnénk, amin később, az unalmas hétköznapok során a fotókat visszanézve röhöghetünk egy jót! Meg persze a barátaink zsarolására is kiváló módszer lehet néhány hasonló fotó (nyilván csak viccelek).

Mi már nagyon várjuk, hogy kipróbáljuk ezt a kis csodamasinát. Abban biztos vagyok, hogy a használata nem okoz majd gondot, de állítólag egy kedves kollégájuk a segítségünkre lesz az eszköz használatában, ami nem hátrány egy szilveszter estén.

Csak győzzem kivárni a december 31-ét!