Balatoni lakásunkra lakásbiztosítást kötöttünk

Nemrégen a Balatonon végre sikerült megvásárolnunk azt a lakást, amit már olyan régen kinéztünk magunknak. Ott helyezkedik el közvetlenül a Balaton partján, így a nappaliból a Balaton csodálatos látványa tárul elénk. Mindig is erre vágytam.

Lakásbiztosítás kalkulátor 2021

Számomra nagyon fontos, hogy a lakásunk biztosítva legyen, ezért szétnéztem a lehetőségek között, és első körben nem is tudtam eldönteni, hogy pontosan melyik biztosítást is lenne érdemes választanom. Ekkor édesanyám mondta, hogy nézzem meg a Pannon-Safe oldalát, ahol található lakásbiztosítás kalkulátor 2021-es friss adatokkal. Az oldalon szétnézve láttam, hogy nem csak lakásbiztosítással foglalkozik a Pannon-Safe, hanem több különböző biztosítás is megtalálható itt egy helyen. Ők jelenleg a legnagyobbak az országban, akik kompozit alkuszként vannak jelen, vagyis élet- és vagyonbiztosítással egyaránt foglalkoznak. Akár kötelező biztosításról, akár casco biztosításról, vagy esetleg nyugdíj biztosításról legyen szó, bármilyen biztosításban tudnak segíteni. De ha valakinek vállalkozása van, akkor vállalkozói biztosításban is számíthatnak a pannonsafe-re. Illetve azt is olvastam, hogy évente tíz ezer utas biztosítása is rajtuk keresztül történik, szóval ha utasbiztosításra lenne szükségünk, ezt is el tudnánk velük intézni.

A központjuk Pécsen van, de országszerte több iroda is megtalálható, összesen az országban 30 Pannon-Safe pont van. Ez elég nagy lefedettség, de nem muszáj mindenképp személyesen bemenni az irodájukba, hiszen bár személyes tanácsadásra is lehetőség van, de ha valaki valamilyen oknál fogva nem tud, vagy nem szeretne személyes tanácsadásban részt venni, akkor a lakásbiztosítás kalkulátor segítségével online is ki tudja választani a megfelelő lakásbiztosítást. Én most ezt a lehetőséget választottam. Az oldalon egyébként az is kiderült számomra, hogy 40 ezernél is több lakásbiztosítást kötöttek meg, ilyen tapasztalat mellett biztos, hogy jó kezekben leszünk mi is.

Anyukám is csak jót mondott a Pannon-Saferől, és az oldalukon is ugyanezt találtam meg a megosztott vélemények között. Egy egészen komoly ügyfél elégedettségi felmérés eredmény van megosztva az oldalukon, amiből pontosan lehet látni, hogy az ügyfelek hány százaléka volt elégedett a szolgáltatással, vagy a kollégák felkészültségével, a gyorsaságukkal, a segítőkészségükkel, mennyire érzik úgy az ügyfelek, hogy a tanácsadók és a szakértők elérhetőek, és hogy felkészültek.

Az is nagy előnye a Pannon-Safenek, hogy nem egyetlen egy biztosítóhoz tartoznak, hanem az ország egész kínálatából választják ki a legjobb ajánlatokat.

A lakásbiztosítás kalkulátor használata számomra igen egyszerűnek bizonyult, egyszerűen csak el kellett fogadni egy tájékoztató felületet, majd pedig tovább menve néhány egyéb adat megadását követően már meg is jelent az a felület, ahol ki lehet tölteni a lakásra vonatkozó adatokat, ami után a kínálatot listázta is a rendszer. Itt nagyon egyszerűen össze lehetett hasonlítani a különböző biztosítóknak az ajánlatait, és egyszerűen ki tudtam választani, hogy melyik biztosítást kössük meg a balatoni nyaralónkra. Ez valóban nagyon egyszerű volt, de azért megadtam az elérhetőségemet, hogy a későbbiekben tudjak egyeztetni is a szakértőkkel, bármikor jól jöhet egy szakértői válasz, akár lakásbiztosítás témában, vagy az sem kizárt, hogy utasbiztosítást is fogunk kötni, amikor az utazásé lesz a fő szerep.

Örülök, hogy anyukám említette nekem a Pannon-Safe oldalát, mert ilyen támogató, segítő oldal és csapat mellett úgy érzem, hogy mindig meg fogom kapni a kérdéseimre a választ. Egy kis apróság, de még a weboldaluk is igazán szépen néz ki, az elrendezése teljesen átlátható, és a használt színek jó hangulatot kölcsönöznek, valamint minőségi, szép képeket használnak. Nyilván nem ez a fő szempont, ha lakásbiztosításról van szó, de azért jó, hogy egy szemet gyönyörködtető oldalon köthettem meg a lakásbiztosítást. A balatoni lakásunk pedig biztosítva van már így, bármi is történjen (de inkább semmi rossz!).