Cégalapítás könnyedény a Balaton környékén is a topcegalapitas.eu-val

Ha már régóta motoszkál a fejedben, hogy céget alapíts, de még nem határoztad el magad, itt a tökéletes lehetőség, hogy belevágj! A TopCegalapitas egy olyan weboldal, mely mindennel ellát ahhoz, hogy sikeresen belevághass saját céged elindításába. Persze ezt nem csak úgy a levegőbe. Az oldal nagyon sok jó információt tartalmaz azzal kapcsolatban, hogyan megy maga a cégalapítás, mire van szükséged hozzá, és mit kell mérlegelni ahhoz, hogy elindítsd saját céged a sikerhez vezető úton.

Elsősorban azt érdemes figyelembe venni, milyen céget akarsz alapítani: Kft.-t vagy Bt.-t? Az egyik nagy különbség a kettő között az, hogy Kft.-t alapíthat egy személy is, de Bt-hez legalább két ember kell. A Kft-t meg lehet alapítani 0 forint rendelkezésre bocsátásával is, de 3 millió forintos kezdőtőkével kell rendelkezni a működéshez. Ezzel kapcsolatos kérdésekre választ kaphatsz az oldalon található blog bejegyzések végig böngészésével, vagy a megadott telefonszám tárcsázásával is. Mindkét opció kielégítő választ adhat erre és más felmerülő kérdéseidre is. Olyan fontos kérdésekre kaphatsz választ, mint például, hogy hogyan lehet/kell meghatározni a cég vagy vállalkozás tevékenységi körét, hogy miért érdemes megfontolni egy székhely szolgáltatás igénybe vételét és hogy ki lehet ügyvezető és milyen járulékkal jár ez?

És ha már székhely szolgáltatás, az oldal, illetve annak üzemeltetői felajánlják, hogy elengedik a cégalapítás összegét (18 ezer forint cakkom-pakk) ha igénybe veszel székhely szolgáltatást is, ami 30-40 ezer forint körül alakul attól függően melyiket választod, 7 hónapra. A 30 ezer forintos székhely szolgáltatás budapesti székhellyel jár, míg a 40 ezer forintos újlengyelivel. Mindkettőnek meg vannak az előnyei és hátrányai, amik a TopCegalapitas oldalán részletezve is vannak.

Ha felkeltette ez a kis poszt az érdeklődését, látogasson el az oldalra, nem foga megbánni.