Egészen a Balatonig eljutott a szerelés híre

Biztosan jártatok már Ti is sokszor Balatonon, országunk egyik legszebb helyszínén. Én is meglehetősen kedvelem, hiszen gyönyörű, nyáron tele van élettel, sok a programlehetőség, a látnivaló, lehet fürdeni, télen viszont teljesen nyugodt, békés, csendes, tehát adott minden a kikapcsolódáshoz. Budapesten élek, azon belül is a belvárosban, így képzelhetitek, hogy mennyire tudom értékelni a csendet magam körül. Ezt most valószínűleg minden budapesti sorstársam tökéletesen átérzi.

Azonban a mindennapi fővárosi életemet szeretem megosztani másokkal is, többek között balatoni barátaimmal, hiszen a sok ott töltött idő számos nagyon fontos baráti kapcsolatot eredményezett. A legapróbb dolgoktól egészen a jelentősekig, mindent meg tudunk beszélni egymással.

Múltkoriban sajnos akadtak problémák a lakásomban, méghozzá egy csodálatos dugulás tette felejthetetlenné a napomat, amit úgy gondoltam, hogy kis pajtásaimnak is elmesélek, hiszen érdekes módon pozitív volt a kimenetele a történetnek.

Igazság szerint nem nagyon tudtam, hogy pontosan mit kellene tenni, hogyan kellene eljárni, mert hála Istennek, nem túl gyakran kerülök hasonló helyzetbe. Természetesen az Internet a jobb kezem volt ebben a szituációban is, mint mindig. Találtam egy nagyon szuper weboldalt, ami hiányos tudásomat kicsit kiegészítette és kitisztította.

A Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 csapatáról van szó, akik Budapesten és Pest megyében tevékenykednek, de úgy gondolom, hogy az információ sosem hasztalan, nem lehet tudni mikor jön jól, ezért is osztottam meg balatoni barátaimmal. Több, mint 30 év tapasztalatával rendelkeznek, így profi kezekben lehet minden ügyfél. Legyen szó vízről, gázról, fűtésről, karbantartásról, dugulásról, kiépítésről, vagy javításról, akár 1 órán belül kiérkeznek!

Nagyon összeszedett a weboldal, rengeteg információt tartalmaz és sokat lehet belőle tanulni, így ha valaki nem szakértő a témában, csakúgy, mint én, akkor sem kell pánikba esni, mert a honlapon minden részletet meg lehet találni azzal kapcsolatban, hogy egyes problémák esetén pontosan milyen szerelőre van szükség. Amint megvan, már lehet is hívni a 0-24-es ügyeletet, illetve online is megtehető a hibabejelentés, ha éppen nem tudtok telefonálni. Magyarul gyorsan és kényelmesen megtehető az első lépés.

Számomra nagyon pozitív volt, hogy rögtön átjött, mennyire ügyfélközpontúak és milyen nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi munkavégzésre. Garanciát vállalnak minden elvégzett feladatért, ami lehet 1,2, de akár még 5 év is! Viszont ha a helyzet úgy kívánja, 5 évnél is hosszabb lehet a garancia. Természetesen a minőségi munkát nemcsak a csapat hozzáállása, hanem a jól képzett, tapasztalt tagjai is elősegítik. Tudtátok, hogy például egy gázszerelő akár 5-7 évig is tanulja a szakmát, mire élesben bevethetővé válik? Ennél korábban hivatalosan nem is foglalkozhat egy gázkészülékkel. Nem semmi!

Mindenképpen kiemelném, hogy a szolgáltatások után olyan számlát ad a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24, amelyet a biztosítók is elfogadnak. Ez sajnos nem mindenhol van így, ezért is fontos, hogy még erre is megfelelő figyelmet fektet, így az anyagi terheket is tudja csökkenteni, amelyek lássuk be, olykor igencsak nagyok tudnak lenni, a pénz pedig sosem mindegy!

A honlapon számos gyártóval is találkozhattok, így ha esetleg éppen egy adott készülék megvásárlása előtt álltok, tudtok információkat, tippeket, javaslatokat olvasni, hogy mi szól mellettük és ellenük, hiszen mint tudjuk, az éremnek mindig két oldala van és nem árt ha ezt előbb, mintsem utóbb tudjuk meg.

Szerintem most már érthető, hogy miért mondtam el még a balatoni barátaimnak is, hogy milyen szuper cégre és weboldalra bukkantam. Budapesttől egészen a magyar tengerig repítettem a hírt.