Flottakezelés az északi és a déli Balaton-parton egyaránt

Nyilvánvalóan senkinek nem kell elmagyarázni, hogy a Balaton a magyar riviéra, a mi tengerünk. pont ezért nem maradhat ki az sem, hogy egy cégnek a Balaton valamelyik oldalán legyen szakszervezeti üdülője vagy valamiféle létesítménye. Így van ez az én munkahelyemen is. Nem meglepő persze, ez afféle trend már az országban. És bár mindez szép és jó, sokszor az odajutás kérdéses. Erre azonban tökéletes megoldás a flottakezelés.

Nemrégiben tudtam meg, hogy is működik ez a műfaj, amikor nyaralni mentünk, illetve cégen belül a csapatépítőkhöz is sokat kellett utazni. Leadtam a főnökömnek az igényt, és rövidesen meg is kaptam a céges autómat, amit egész nyáron tudtam használni. Azóta már sajnos vissza kellett adnom, mert csak három hónapra volt engedélyem, mégis páratlan lehetőségnek tartom, és a későbbiekben is élni fogok a lehetőséggel.

Főleg, mióta tudom, hogyan is működik a flottakezelés, illetve azt, hogy a flottakezeles.hu mindent megtesz azért, hogy a cégnek jól működő gépjárműparkja legyen, ami kiszolgálja a vezetői és dolgozói igényeket is.

Azért jó a flottakezelés, mert…

Kis cégeknek igazán kedvező az, ha egy flottakezelő cég nem csak az autókra figyel, hanem a szolgáltatásának az árára is. Úgy gondolom, hogy a flottakezeles.hu erre maximálisan odafigyel, ha már ők hívják fel erre a problémára oldalukon a figyelmet. Igenis fontos egy cégnek a kiadási oldal.

Emellett foglalkoznak azzal, hogy felmérjék a cég igényeit, és ez alapján alakítsák ki a nem csak minőségben, de árban is kedvező autóparkot. Innentől kezdve minden már csak hab a tortán. Hiszen a két legfontosabb tényezővel már rendelkeznek, ami a flottakezelés kardinális tényezője: minőségi szolgáltatás és megfelelő árszabás. Lényegében azt csinálják kis- és középvállalkozásoknak, amit egy multicégnél a saját emberek figyelnek napi szinten.

Remélem, hogy a cégünk továbbra is szerződésben áll majd ezzel a céggel, mert nagyon szimpatikus az, amit csinálnak. Az autó, amit magam alá kaptam három hónapra, borzasztóan kényelmes, és mindenféle komfortszolgáltatás is megtalálható volt benne. Pedig nem egy luxuskategóriára kell gondolni. Mégis arra tökéletes volt, hogy bejártuk vele a Balatont minden irányba, és sem az autó, sem pedig a táj nem okozott csalódást.