Hidegben nem lehet balatoni híreket írni

Szerintem senki nem köt belém, ha azt mondom, balatoni nyaralás nélkül nem nyár a nyár. Elmehetünk a világ másik felére, tengerpartra, óceánpartra, de semmi nem fogja visszaadni a balatoni élményeket. 

Ebben a szellemiségben indulunk mindig útnak a haverokkal Budapestről a sörökkel megpakolt kopott kis autónkkal. Legutóbbi nyaralásunk alkalmával kitaláltuk, hogy kicsit népszerűsítjük a Balatont, és csináltunk egy blogot, amin különböző híreket közvetítettünk a külvilág felé. 

Írtunk például az aktuális bulikról, érdekes eseményekről, a legjobb éttermekről és szinte mindenről, ami összefüggésbe hozható a Balatonnal. Lett is egy egész lelkes kis követőbázisunk, úgyhogy ezen felbuzdulva videókat is elkezdtünk csinálni, hogy azokat is elérjük, akik nem szeretnek olvasni. 

Hazaindulás előtt meghirdettünk egy hatalmas bulit, ahova az összes olvasót és nézőt meghívtuk, és hát igen… szerintem életem legnagyobb veretése volt az az este. Mikor már otthon ültünk, hiányérzetünk volt, és eldöntöttük, hogy tovább írjuk a balatoni hírportálunk. Épp egy cikken dolgoztam, ami Siófokról szólt, mikor észrevettem, hogy nincs fűtés. 

Egyből beugrott az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogen, és már tárcsáztam is a vizszereles.net számát. Ez egy olyan cég, amely 30 év víz- és fűtésszerelő tapasztalattal rendelkezik, és olyan szakembereket dolgoztat, akik bármit meg tudnak csinálni. Munkájukra garanciát vállalnak, ami mondjuk inkább csak marketingfogás, mert olyan precízen és kiválóan dolgoznak, hogy amit egyszer megcsinálnak, az hosszú időn keresztül hibátlanul fog működni, és nem lesz szükség újraszerelésre.

A weboldaluk irdatlan jó. Sugárzik belőle a profizmus, gyorsan betölt és minden fontos információt megtalálni rajta. A főoldalon egyből megjelenik a telefonszám, pirossal bekeretezve. Ezt nem kell tárcsázni, az is elég, ha csak rákattintunk, és az eszközünk már hívja is őket. Lefele tekerve kicsit jobban megismerhetjük a céget és a szolgáltatásokat. Le van írva, hogy sürgős esetben akár 1 órán belül kiérkeznek, a munkáról hiteles számlát állítanak ki és Budapesten, valamint Pest megye egész területén házhoz mennek. 

Nézzük meg kicsit bővebben a szolgáltatásokat is. A fűtésszerelés iránt a hideg beköszöntével egyre inkább nő a kereslet. Itt fontos, hogy két területre kell bontani a fűtésrendszert. Az egyik maga a hőtermelő egység, ami általában valamilyen kazán. Ennek javítása a kazánszerelő dolga. A másik terület a csöveket jelenti, melyekben a fűtéshez szükséges víz közlekedik. Ez pedig a fűtésszerelőhöz tartozik. A vizszereles.net mindkét területre tud szakembert biztosítani, ezért bármi probléma van, tudnak segíteni. 

A dugulás egy kellemetlen probléma, és sokszor villámgyors elhárításra van szükség. Ebben is számíthatunk rájuk. Persze az az átlagember a legtöbb esetben először maga próbálja megoldani a feladatot, de ha a weboldalon kicsit olvasgatunk, hamar kiderül, hogy ez nem jó ötlet. A duguláselhárító vegyszerek használatánál káros gázok keletkeznek, és ezek a vegyszerek a csöveket is károsítják. Emellett – ez nekem is teljesen új információ – bizonyos esetekben az ilyen anyagok képesek megkötni a dugulást okozó csomópontot, és ezzel ellehetetlenítik a szakemberek precíz munkáját, csak a betonkemény dugulás kivágásával orvosolható a probléma. A pumpa és drótgörény használata sem a legjobb ötlet, mert hatékonyságuk megkérdőjelezhető, és szakszerűtlen használat mellett további nehézségeket okoznak. A vízszerelő szakemberek nagyteljesítményű pumpákkal és spirálokkal támadnak, és virtuóz módon kezelik azokat, ezzel biztos sikert garantálva. 

A további szolgáltatásokat megtaláljátok a weboldalon. Bármilyen baj van a víz- vagy fűtésrendszerrel, jusson eszetekbe az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogen, és keressétek bátran a profikat!