Jó móka a Balcsi, míg nem történik baki

Szerintem senkinek nem kell bemutatnom, hogy miért szeretjük mi is annyira a Balatont. A barátaimmal rendszeresen látogatjuk. Van, hogy nem csak nyáron, és van, hogy egy-egy napra. Ez azért van, mert Miciéknek van nyaralójuk, és a szülei olyan rendesek, hogy szívesen látnak mindig bennünket. Meg persze akkor is szívesen leeresztenek, ha ők nincsenek is ott.

A csapat egyik kedvenc időtöltése ez. Nekem is ezek a kedvenc estéim, mikor bágyadtan utazunk le a vonattal, de ahogy odaérünk, mindenki felélénkül. Mindig a vízpart mellett történnek meg a legjobb beszélgetések és a legszebb emlékek. Meg a legnagyobb hülyeségek is… Egyik éjjel kicsit többet öntöttünk a garatra a kelleténél. Ennek az egésznek az lett a vége, hogy a telefonomat másnap találtam meg a part melletti betonon, darabokra tört kijelzővel.

Nyilván kétségbe estem, de annak örültem, hogy egyáltalán megtaláltam a mobilomat. Igyekeztem nem pánikba esni, és opciók után kutatni az interneten. Itt jött képbe a http://lcdfix.hu/ oldala, amit néhány görgetés után sikerült kiszúrnom. Azt írták, hogy piacvezető minőségű alkatrészeket és szolgáltatást kínálnak, így nem volt mit tenni. Most az egyszer vártam, hogy elinduljunk hazafele.

Mivel nem kell előre bejelentkezni, vagy várakozni, az első utam az LCD FIX üzletébe vezetett. Szerencsére a nap jelentős részében, reggel tíztől este nyolcig (vasárnap hétig) nyitva vannak. Mire odaértem, már elég reményvesztett voltam, de az üzletben dolgozók egyből megnyugtattak. Azt mondták, hogy ezen nagyon egyszerű segíteni, egy óra alatt el is készülnek vele. Nagyon megörültem, amikor úgy kezdett látszani, hogy minden, amit az oldalon olvastam róluk, az igaznak bizonyul.

Szóval miután beigazolódott, hogy az LCD FIX-nél a problémám könnyen orvosolható, megbeszéltük a részleteket. Természetesen egy hasonló procedúránál fontos az ár. Nyilván ha kijelzőkről van szó, következtethetünk arra, hogy nem a legolcsóbb mulatság. Ami fontos szempont náluk, az az, hogy több opciót felkínálnak az előtt, hogy a telefont “műtét” alá vetnék. Az alkatrész minőségét ugyanis én választhattam ki, lehetőségeimhez és helyzetemhez mérten. Kínálnak bontott, új, utángyártott, felújított és természetesen gyári új alkatrészeket is (utóbbi a specialitásuk).

Sokat rágódtam, mert nyilván egy váratlan kiadással találtam szemben magamat. De aztán meg mégis a szeretett telefonomról volt szó, és nem mertem kockáztatni. Bevallom, az üzlet már így is kellőképpen szimpatikussá vált számomra azok után, hogy minden elhangzott információ megegyezett a http://lcdfix.hu/ oldalon közöltekkel.

Végül éppen ezért úgy döntöttem, hogy a lehető legbiztosabb opciót, a gyári minőségű kijelzővel 99%-ban megegyezőt választom. A srácok biztosítottak afelől, hogy jó helyre kerül a pénzem. Illetve meg tudtak lepni, mert közölték, hogy a telefon típusom szervizére éppen akciót tartanak, így még kevesebbet kellett kiadnom, mint az gondoltam volna. Szóval srácok, figyeljétek a http://lcdfix.hu/ oldalt, mert biztosan kínálnak akciókat időközönként. Meg mindenképpen olvassátok el a technológiáról szóló kis oldalukat, ahol elmagyarázzák nektek, hogy hogyan is kerülnek fel a vadiúj kijelzőitek a telefonjaitokra.

Amikor visszakaptam a telefonomat, nem is lehettem volna elégedettebb. A kijelzője makulátlan volt, semmi változást, minőségbeli romlást nem érzékeltem. Emellett az adataim sem vesztek el a szervizelés procedúrájának útvesztőjében, minden úgy volt a mobilomon, mint a baleset előtt. Hihetetlenül elégedett voltam az LCD FIX szolgáltatásával.

Szerintem érdemes lecsekkolnotok a weboldalukat csak úgy szemlére is, mert ki tudja, mikor történik bármi a telefonotokkal és jó, ha tisztában vagytok egy megbízható forrással. Az LCD FIX-et tényleg teljes szívből ajánlom nektek, és nemcsak kijelzőkkel kapcsolatban, hanem az összes többi szolgáltatást illetően is. Biztos vagyok benne, hogy ugyanilyen profin értenek a hátlapcseréhez vagy a szoftverfrissítésekhez is. Ezenkívül persze rengeteg szerviz szolgáltatást kínálnak még.

Nem azt mondom, hogy nyugodtan csináljatok hülyeségeket, de legalább itt van a http://lcdfix.hu/ biztosítéknak, ha valami baki történne a drága készülékeitekkel.