Kedvenc balatoni teázóm

Nagyon szeretek a Balatonra járni, számomra ez az hely, ahol teljesen fel tudok töltődni. Egy pár éve ráadásul nyílt egy kedves kis teázó is az egyik parthoz közeli kis utcában. A kellemes és barátságos kis hely rögtön a szívembe lopta magát. Szerencsére nem lakom messze Balatonfüredtől, ezért hetente el tudok látogatni ide.

A hétköznapok sajnos elég stresszesek, sokszor nehezemre esik a nyugodt alvás, és nem mindig elég a balatoni feltöltődés. Ilyenkor mindig a Biocity-ből (vagy ahogy a Google-ben először szembetűnik: A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online) rendelt bio készítményeket használom. Nem akartam konkrétan gyógyszert szedni erre a problémára, mondván, van más megoldás is. A Biocity üzletét már régebben megismertem, amikor meglátogattam a nagymamámat Szegeden. Ő javasolta, hogy nézzek körül, mert ő onnan szerzi be a diabetikus diétájához szükséges hozzávalók nagy részét, illetve a különböző tisztítószereket és mosószert. Amióta a kezén a bőr érzékenyebb lett, amihez csak tud, bio szereket használ, hogy ne irritálja.

Először együtt mentünk el a boltba, hogy egy kicsit körülnézzünk. A választék széles körű volt, a bio- és reform élelmiszerektől, a naturális étrendkiegészítőkön át, egészen a bio drogériai termékekig mindennel találkoztunk. Itt találtam is nem gyógyszernek minősülő, természetes készítményeket, amelyek segítik a stresszoldást és az alvászavart.

Azóta is, hogyha nem elég, vagy ha nem tudok elmenni a kedvenc balatoni teázómba, megvan a megoldás. Már nem is kell keresnem A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online feliratot a böngészőben, mert már a kedvencek között találom, pont a szeretett balatoni teázó oldala fölött.