Koliken Maxwell kerékpárok a balatoni túrázáshoz

Az idén is a Balatont választottuk a nyaralásunk úti céljául. Párommal szeretünk a tóban fürödni és túrázni is, de most éppen azt tervezgetjük, hogy jövőre körbe kéne tekerni a Balatont biciklivel. Igen ám, de ehhez új, jó minőségű kerékpárokra lesz szükségünk. A régi, városi biciklimmel nem biztos, hogy elindulnék erre a túrára. Ide valami sportosabb kell.

A nyaralásunk alatt több kerékpárossal is találkoztunk, és az egyikőjük biciklije nagyon elnyerte a tetszésemet. Megkérdeztem, hogy milyen típusú, és honnan rendelte. Azt mondta, ez egy Koliken Maxwell kerékpár, és a kedvenc oldaláról, a motorbolt.co.hu-ról vásárolta. El is kértem tőle a linket, hogy én is meg tudjam nézni a választékot az oldalon. Elmondása szerint nagyon sokféle márkát forgalmaznak, de ő leginkább a Koliken Maxwell modelleket ajánlja. A gyerekeinek szintén ugyanezt a márkát választotta, sőt még a legkisebbeknek is van miből válogatniuk, hiszen a Koliken műanyag kismotorjait is forgalmazzák az oldalon. Igaz, nekünk még nincs gyermekünk, de a következő túránkhoz valóban ideális választásnak tűnt a Koliken Maxwell.

Egy pár napos gondolkodás és böngészés után végre megrendeltük a kerékpárokat az oldalról. Az én választásom egy gyönyörű, világoskék színű trekking biciklire esett, a férjem pedig a sötétkék modellt választotta, hogy színben is passzoljunk egymáshoz. A vevőszolgálat segítségével rendkívül elégedett voltam, ők is nagyon ajánlották ezt a márkát, és azt mondták, hogy a népszerű termékeik közé tartoznak a Koliken kerékpárok, ami pedig nem lehet véletlen.

Akár Balaton körüli túrát terveztek, akár pedig csak munkába járáshoz vásárolnátok valamilyen közlekedési eszközt, a motorbolt.co.hu-t nektek is szívből tudom ajánlani!