Matchstick monkey rágóka a gyerek új kedvence

Ha megkérdezel egy magyar embert, hogy mondjon pár dolgot, ami eszébe jut a nyárról, akkor biztosan köztük lesz a Balaton. Ó, a csodás magyar tenger! Lehet koszos, térdig érő és tűzforró, mindenki imádja. Én is és a családom is rengeteg időt töltünk ott nyáron.

Azon szerencsések közé tartozunk, akik örököltek egy kis nyaralót, így szabadidőnk nagy részét a tó partján tudjuk tölteni. Bár kisgyermekünk még picike, ő is nagyon jól érzi itt magát. Egyik reggel a teraszon reggelizve is azt csodáltuk, hogy milyen kis boldog. Férjem épp a balatoni híreket olvasta, én pedig azon mosolyogtam, hogy mekkora örömöt okoz kisfiunknak a matchstick monkey rágóka. Amióta megkapta el sem lehet venni tőle, egyszerűen imádja.

Az imaginebaby.hu-tól érkezett neki ez a mentazöld matchstick monkey rágóka. Nagyon különleges darabok ezek és rengeteg színben elérhető, azonban kisfiunknak szinte mindene kék vagy zöld, így egyértelmű volt, hogy egy ilyen árnyalatot választunk. Ez a rágóka egy 10,5 cm magas maki alakú eszköz.

A gyermekek fogzása során hatalmas segítség egy ilyen. Puhaságával és kíméletességével segít biztonságosan megnyugtatni a sajgó ínyt, csillapítja a fájdalmat és még a kisdedek motorikus képességeit is fejlesztik. Amellett, hogy segít a fogkeféhez szoktatáshoz még masszírozza is a kisbabák ínyét. Ráadásul tökéletes arra, hogy a fájdalomcsillapító géleket a kisfiunk szájába juttassuk. Csupán csak rá kell kennünk a matchstick monkey rágókára és segíteni neki bemasszírozni a fájdalom helyére. Ami még borzasztóan fontos, hogy tényleg egyáltalán nem jelent veszélyt a babára nézve. Itt például arra gondolok, hogy nem tudja lenyelni, nem tudja szétszedni, nem esik darabjaira – ami szintén fulladásveszélyhez vezetne – és megsebesíteni sem tudja magát, hiszen nagyon puha anyagból van.

Három hónapos kortól egészen hároméves korig ajánlott. Anyagösszetétel szempontjából is remek választás, hiszen BPA mentes anyagokból készült és CE, valamint FDA tanúsítvánnyal is rendelkezik. Nagyon higiénikus és könnyű tisztítani. Akár mosogatógépbe is tehető, de sterilizáló készülékkel is nyugodtan lehet tisztítani.

Több anyukától is hallottam már róla és a keresőben is nagyon sok pozitív véleményt olvastam róla, na meg arról, hogy mennyire oda vannak érte a gyerekek. Ezt most már a saját bőrömön is tapasztalom! Az imaginebaby.hu oldal pedig már csak azért is számít számomra hitelesnek, hiszen egy anyuka csinálja az üzletet. Ki ne ismerhetné jobban a gyerekek igényeit, mint mi anyukák?

Az oldalon egyébként nagyon sok más szuper termék van, gyakran látogatok fel, hogy megnézzem milyen újdonságok vannak éppen. Több mindent is rendeltünk már és biztos vagyok benne, hogy még fogunk is.

A weboldal kezelhetősége egyszerű, a rendelés folyamata gördülékeny, a szállítási folyamat gyors, az öröm pedig hatalmas a csomag megérkezése után.

Ha kisbabátok belép a fogzási folyamatba, bátran és meleg szívvel ajánlom egy matchstick monkey rágóka beszerzését. Garantálom, hogy nem fog csalódást okozni és a pici teljesen oda lesz érte. Rendeljetek ti is az imaginebaby.hu-ról, mert a kicsik számára a jó minőség az első!