Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord

Tavasszal indul az új vállalkozásom Füreden, egy pizzéria. Nem áltatom magamat azzal, hogy majd mennyien jönnek beülni, mert sokkal inkább a kiszállításra szeretnék rámenni. Ez most annyira fontos nekem, hogy tényleg mindent beleadok, amit csak tudok. Az előkészületek javával már készen vagyok, viszont vannak még olyan formai kérdéseim, amelyekkel foglalkozni kell. Ilyen például az is, hogy mire lesz szükségem az utak elszámolásához: Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord. A válaszban többen is a segítségemre vannak: egyrészt a könyvelőm, aki mindenre tudja a választ, másrészt pedig természetesen az az oldal, amit a könyvelőm ajánlott, hogy nyugodtan használjam: roadrecord.hu.

A kisteherautók esetén nem teljesen egyértelmű számomra, hogy akkor most menetlevél, vagy útnyilvántartás kell. Illetve csak nem volt egyértelmű, mert ahogy említettem, a RoadRecord és a könyvelőm egyszerre segítettek nekem. Abban, hogy melyik kell: Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord oldalon is lehet tájékozódni, de ha már oda téved az ember, akkor aztán biztosan eltölt néhány kattintással több időt is. Méghozzá azért, mert annyira érdekes cikkek vannak a weboldalon és annyit lehet okosodni az egészből, hogy nem érdemes csak úgy átsiklani a részletek felett. A roadrecord.hu oldalon részletesen lehet tájékozódni arról, hogy munkáltatóként milyen adómentesen kifizethető útiköltséget tudunk a munkavállalok számára téríteni, aztán arról is olvashatunk, hogy milyen más egyéb lehetőségeink vannak az útiköltség optimális elszámolását illetően. Azért mondom mindezt így, mivel arról is van szó, hogy a cégautó lízing áfából is lehet visszaigényelni, vagy épp a dízel áfából levonni, hogyha az ember zsebében van egy olyan szoftver, ami ügyesen tudja számlálni a kilométereket.

A roadrecord.hu elsőként képes arra a világon, hogy úgy tartsa nyilván, hogy jól jártunk, hogy közben nem turkál a magánéletünkben. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyomon követi a végpontokat a helyadatok alapján, de menet közben nem nyomoz le minket. Sokak számára ez igazi döntő érv a RoadRecord mellett.

Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? - RoadRecord

Milyen további érdekességek vannak még a weben? Hát erre leginkább azt tudom mondani, hogy mindenki keresse meg a maga tartalmát. Megtaláltok minden funkciót és szolgáltatást a szoftverrel kapcsolatosan. Próbaverziót is lehet igényelni, amivel két hétig ingyen futtathatjuk ezt a programot. Ez pont elegendő idő arra, hogy meglássuk, hogy erre van-e szükségünk – nekem már biztosan. És persze arra a kérdésre, hogy Menetlevél vagy útnyilvántartás kisteherautó esetén? – RoadRecord válasz is van, csak utána kell egy kicsit olvasni a megfelelő bejegyzésben.