Nyaralás közben fájdult meg a fogam – kiderült, hogy ki kell húzni

Gondolom, nem vagyok egyedül azzal a meggyőződésemmel, hogy a nyár az év legszebb időszaka. Hosszú, hideg hónapokon át várjuk, hogy végre kisüssön a nap, és eljöjjön a pihenés ideje. Az idei évben különösen örültem, hogy egy kicsit kiszabadulhatok a város forgatagából, és lesz lehetőségem a szabadban tölteni egy kis időt, azonban sajnos nem alakult minden a terv szerint.

A párommal minden évben a Balatonnál töltünk néhány hetet. Fürdőzünk, kerékpározunk, vízibiciklizünk, lángost eszünk és hosszú sétákat teszünk – egy szóval lazítunk. A nyaralás emlékei ezután mindig erőt adnak nekem az elkövetkező évre, amikor is minden visszaáll a rendes kerékvágásba, és kezdődnek elölről a dolgos hétköznapok.

Júliusban azonban már a nyaralás második napján éreztem, hogy valami nincs rendben az egyik fogammal. Borzasztóan fájt, ezért kénytelen voltam hazajönni Budapestre, hogy kivizsgáltassam magam. Szerencsére a lehető legjobb kezekbe kerültem, ugyanis a fogorvosbudapest.info csapatához fordultam segítségért.

bölcsességfog húzás

A Fogorvos Budapest egy olyan fogászati szolgáltatás, amely számos magánrendelőt foglal magába a főváros teljes területén. Profi és barátságos csapatuk szakértelmében feltétel nélkül megbízhatunk, és bármilyen probléma esetén nyugodt szívvel kérhetünk tőlük időpontot.

A fogorvosbudapest.info weboldalán találhatunk egy részletes árlistát, amelyből az is kiderül, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe ettől a cégtől. Azonnal szembe tűnik, hogy az állapotfelmérés, illetve az árajánlatkérés és konzultáció ingyenesek.

Én egy ilyen vizsgálatnak köszönhetően tudtam meg, hogy az én esetemben a bölcsességfog húzás elkerülhetetlen, de megnyugtatónak tartottam, hogy amikor a “Fogeltávolítások” címszó alatt megláttam a beavatkozás árát, egy igazán megfizethető összeget pillantottam meg. Úgy gondolom, hogy a fogorvosbudapest.info egyik legnagyobb előnye a szakértelem mellett a kedvező ár, ami igencsak fontos szempont magán orvosi ellátások esetében.

Aki hasonló cipőben jár, mint én, annak azt javaslom, hogy keresse fel a Fogorvos Budapest azon aloldalát, amelyet teljes egészében a bölcsességfog húzás témakörének szenteltek. Itt ugyanis minden szükséges információhoz hozzájuthatunk, választ kaphatunk a felmerülő kérdéseinkre, és az ezzel a beavatkozással kapcsolatos tévhiteket is eloszlatják.

Erről a weboldalról tudtam meg például alapvető információkat magáról a bölcsességfogról, amivel korábban nem voltam tisztában. Kiderül továbbá ebből a tájékoztatóból az is, hogy mikor nem feltétlenül szükséges és mikor elengedhetetlen a bölcsességfog húzás – ennek tudatában világosabb képet kaphatunk a beavatkozás fontosságát illetően.

Természetesen gyakori, hogy valaki fél, vagy egyenesen retteg a bölcsességfog húzástól (én is ebbe a kategóriába tartozom), azonban a fogorvosbudapest.info oldalon elolvashatunk egy rövid ismertetőt arról is, hogy hogyan zajlik egy ilyen fogeltávolítás. Ennek ismeretében bizonyosan csillapodik a félelmünk, hiszen legalább már tudjuk, hogy mi vár ránk, és valószínűleg rájövünk, hogy sokkal kevésbé horrorisztikus ez a beavatkozás, mint azt eredetileg gondoltuk.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy bármilyen fogászati jellegű probléma esetén forduljon a Fogorvos Budapesthez, ugyanis egy nagyon szimpatikus és hozzáértő, orvosokból, asszisztensekből és dentálhigiénikusokból álló csapatról van szó, akik 6 alapelv szerint végzik a munkájukat.

Számukra elsőrendű a magas színvonal és a megfizethető ár. Céljuk, hogy pácienseikből állandó vendégek legyenek, és hogy kialakuljon velük a bizalmi viszony. Ügyelnek arra, hogy csapatként dolgozzanak. Nemcsak a kezelésre koncentrálnak, hanem különös figyelmet fordítanak a megelőzésre is. Fontos számukra, hogy pácienseiket megtanítsák a helyes fogápolásra annak érdekében, hogy az elért eredmény tartós legyen. Mindezek mellett a fő céljuk, hogy egészséges és esztétikus fogsorral örvendeztessék meg vendégeiket, nem pedig az, hogy minél több pénzt keressenek.

Ebből is látszik, hogy a Fogorvos Budapest csapata nemcsak szakértelmet, hanem alapvető értékeket is képvisel, ami csak még jobban meggyőzött engem arról, hogy náluk leszek a legjobb kezekben a bölcsességfog húzás során.

A fogorvosbudapest.info oldalán láthatjuk, hogy diagnosztikán és fogeltávolításon kívül számos másfajta kezelést is vállalnak. Legyen szó implantációról, tömésről, parodontológiáról, fogszabályzásról, fogpótlásról vagy akár gyökérkezelésről, a Fogorvos Budapesthez minden esetben bizalommal fordulhatunk.

Nincs más dolgunk, mint telefonon vagy az online felületen időpontot kérni, majd rábízni magunkat a fogorvosok szakértelmére. Ne féljünk megtenni az első lépést az egészséges szájüreg felé!