Ősszel is megéri beiktatni egy Balaton-parti kirándulást

A Balatont nemcsak nyáron érdemes meglátogatni, hiszen gyönyörű látványt nyújt az év minden szakaszában. A hideg beköszöntével fürödni már nem lehet benne ugyan, de egy kellemes sétára vagy egy hosszabb kirándulásra kiválóan alkalmas. A Balaton remek turistacélpont télen is és nyáron is.

Az utolsó, melegnek ígérkező hétvégét szerettük volna kihasználni, ha fürödni nem is, de sétálni vagy fagyizni nagy élmény lett volna a magyar tenger partján. Akkor azonban felfedeztem, hogy a szandálom és a papucsom is tönkrement. Pedig még viselhettem volta őket, hiszen elég meleg volt az idő. Először nagyon kétségbeestem, de aztán szembejött velem a CipőMarket hirdetése, ahol télen és nyáron is évszaknak megfelelő, minőségi, márkás és roppant kényelmes lábbeliket lehet kapni.

Extra olcsón jutottam nyári cipőkhöz

Mivel már a nyárnak vége, óriási szerencsém volt, hiszen a nyári cipők mind-mind le voltak árazva. De nem is akárhogyan, ugyanis 60-70%-os kedvezménnyel olcsóbban kínálták ezeket a lábravalókat. Nagyon megörültem, így vettem szandált és papucsot is. Na jó, bevallom, szandálból 2 pár is landolt a virtuális kosaramban. Dehát annyira olcsó volt és jövőre is hordhatom őket, nem? A férjem persze nem díjazta, hogy ennyit vásároltam, ez már csak így szokott lenni!

Mivel extra pici lábam van (és én is nagyon alacsony vagyok) nem volt egyszerű rátalálni a lábbelikre, de a CipőMarket weboldala a segítségre volt ebben. A bal oldalon található mérettáblázat fül alatt megtekinthetőek, hogy hogyan alakul az egyes márkák méretezése, hiszen ez bizony eltérő minden egyes márka esetében. Miután megmértem a lábamat, könnyedén be tudtam lőni, hogy melyik fajtából hányas méret szükséges. A méretekhez a lábhossz kapcsolódik cm-ben megadva, így ki-ki könnyedén meg tudja határozni, hogy az egyes márkákból mekkora cipő kell a lábára.

Ennyire könnyű a keresés a CipőMarket webshopban

Mivel 36-osból sokszor nincs az a cipő, amit megálmodtam magamnak, használtam a bal oldalon lévő szűrőt. Itt be lehet állítani, hogy milyen méretű, színű, sarokmagasságú, árfekvésű és mekkora kedvezménnyel rendelkező lábbelit keres az ember lánya (vagy éppen fia). Így – miután minden releváns rubrikát körültekintően kipipáltam – meg is jelentek a találatok. Kis lábméretem ellenére akadt azért bőven találat, így válogathattam kedvemre. Nem bírtam magammal, így ahogy mondtam, két szandálba is beleszerettem és ha már ott voltam, vettem egy papucsot is a CipőMarket oldalán.

A rendelésemet extra gyorsan házhoz hozták. A szállítást egyébként a GLS munkatársai fuvarozzák a címre, a megrendelt áruk függvényében ez általában 1-4 munkanapot vesz igénybe. A szállítás költsége 1000 Ft, 60.000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes. Persze én ennyit most nem költöttem. Ha valami mégsem stimmel a cipőkkel, vissza lehet őket küldeni, a postázás költsége ekkor is a vevőt terheli.

Már nagyon vártam, hogy csengessen végre a futár. Mikor megérkezett és átvettem a cipőket, nyomban ki is bontottam őket. Roppant kényelmesnek tűntek már ránézésre is, hát még amikor felpróbáltam őket. Mesés pillanatokat ígértek nekem a Balatonon.

Ez így is volt. Csodás pillanatokat éltünk meg a Balaton mellett még így is, hogy már nem csobbanhattunk a habokban. Azt gondolom, itt az ideje, hogy felfedezzük a téli Balatont is, biztos vagyok benne, hogy akkor is csodálatos lesz. Ehhez pedig mindenképpen szükségem lesz egy új téli cipőre a CipőMarket jóvoltából.