Póló tervezés a teljes balatoni csapatnak!

A közös élmények után most már a közös póló is összeköt bennünket

Nyaranta szívesen járok le a Balatonra dolgozni. Mindig nagyon jó hangulatú csapat vár, velem egyidős fiatalok szoktunk összeverődni ilyenkor. Nincs is sokkal jobb nyáron, mint nappal pénzt keresni, az estéket pedig a barátaiddal tölteni. Hát meg, ha mindehhez még a Balaton csodálatos vidéke is hozzájárul! Csak ajánlani tudom mindenkinek az élményt, hogy próbálja ki. De egy szó mint száz, ezzel a csapattal már sokadik éve toljuk együtt a szekeret, így aztán úgy döntöttünk, összetartozásunk jeléül csináltatunk egyen pólót magunknak. És bár a póló tervezés nem igazán a mi asztalunk, szerencsére profi segítséget kaptunk a LolMarkt csapatától, akik az első pillanattól kezdve egyengették az egyedi póló tervek útját.

Egyedi póló tervezés a LolMarkt segítségével

A csapatot egyébként egy ismerősünk ajánlotta, aki a húga lánybúcsújára vette igénybe a LolMarkt csapatának a segítségét. Bár a Balatonon nincs üzlete a srácoknak, így személyesen nem tudtunk bemenni az üzletükbe egyeztetni. De telefonon is rendkívül segítőkészek voltak, és minden ötletünket a mi ízlésünknek megfelelően valósították meg. Amikor megbeszéltük, milyen formavilágot képzeltünk el, milyen színekben gondolkozunk, akarunk-e bármilyen egyedi feliratot, stb., egyszóval, amikor kész voltunk a póló tervezéssel, a LolMarkt grafikusa néhány percen belül e-mailben is elküldte a látványtervet. A megrendelés pedig csak azt követően indult el, hogy erre a látványtervre rábólintottunk.

A srácok egyébként rendkívül gyorsan dolgoznak. Mi délelőtt tizenegy óra előtt nem sokkal véglegesítettük csak a megrendelést, de szinte azonnal nekiláttak a pólók elkészítésének, és a megrendelt pólók már délután a futárnál landoltak, hogy kiszállítsa azokat. Így nagyon hamar kézhez vehettük a megálmodott darabokat. Még a méretekkel is egész jól megúsztuk – egyedül egy pólónak nem találtuk el a méretét. Ezt azonban két héten belül díjmentesen volt lehetőségünk kicseréltetni! Semmi másra nem panaszkodhatunk, a LolMarkt csapata ugyanis kifejezetten ügyel rá, hogy jó minőségű pamut, vagy pamut-poliészter anyagokból dolgozzanak. A póló tervezés során megálmodott mintát is olyan modern technológiával készítik el, amely sokáig tartós marad.

Ha valakinek esetleg felkeltette volna az érdeklődését az egyedi pólórendelés lehetősége, mindenképpen keresse fel a LolMarkt weboldalát! Akkor sem kell elkeseredni, ha valaki nem érzi magát olyan kreatívnak, hogy egyedi pólótervvel álljon elő. A weboldalon ugyanis rengeteg tematikus kategóriában lehet böngészni a jobbnál jobb pólóminták közül. Így legyen szó bármilyen neves alkalomról, szülinapról, névnapról, a LolMarkt oldalán biztosan találsz olyan egyedi pólótervet, amivel elégedett leszel! A pólók mellett ráadásul ma már egyedi szájmaszkot és pulóvert is készítenek, hogy minden helyzetben egyedi maradhasson a megjelenésed. Nekünk beváltak – ti mikor veszitek fel velük a kapcsolatot?