Szendvicspanel lesz a mi nyaralónk tetején is!

Imádom a Balatont, minden nyáron itt nyaralunk családommal. A legutóbbi alkalommal egy kis házat béreltünk egy kempingben, ahol mind a négyen kényelmesen elfértünk. A kilátás gyönyörű volt a tóra, a naplemente színei pedig egészen elvarázsoltak. A vacsora után bekapcsoltam a tévét, ahol az egyik hírcsatornán éppen a balatoni nyaralókról is szót ejtettek. Nekünk már van is egy telkünk a közelben, és szeretnénk rá egy kis házat építeni, de ehhez sok előzetes kutatás és tervezés szükséges. Nyaralásunk alatt megvizsgáltam a házikót, amiben megszálltunk, és észrevettem, hogy a teteje szendvicspanelekből készült. Micsoda véletlen, hisz mi is éppen szendvicspanel használatán gondolkodtunk! Azt is láttam, hogy a tető a saját színéhez illő csavarokkal van rögzítve, amik felől nagyon szerettem volna érdeklődni.

Fel is hívtam a tulajt, hogy adjon egy pár tippet egy hasonló szerkezet építéséhez, ő pedig minden habozás nélkül a csavarholding.hu-t ajánlotta. Azt mondta, hogy a kemping területén található összes épülethez innen szerezte be a csavarokat, szerszámokat és az apróbb kiegészítőket. Főleg a szendvicspanel csavarokat dicsérte, és mondta, hogy feltétlenül nézzem meg az oldalukat, mert itt találom a legnagyobb választékot és minőséget. Azt mondta, hogy régebben rendelt már más cégektől is, de a minőségbeli különbség hatalmas volt. Szerinte a Csavar Holding Kft a legmegbízhatóbb, főleg, ha festett alkatrészekről van szó, hiszen ezeket saját maguk készítik el, speciális festékkel. Egy ragyogó színű, UV álló formulát használnak, ami a kemencében égetés után hihetetlenül erőssé és tartóssá válik. Nem úgy, mint az olcsó, kézzel festett csavarok, amik rövid időn belül lekopnak, és elrontják a színek összhangját.

Hazatérésünk után el is kértem a linket, és elkezdtem az oldalon kutatni a megfelelő tartozékok után. Tényleg rengetegféle színből lehet választani, és igaz, még nem tudom, hogy pontosan milyen színű panelt szeretnék, de ennek segítségével könnyen össze tudom majd egyeztetni a színeket. Szerintem az élénk sárga, vagy a piros is jól mutatna a ház tetején. A naplementék szépsége is inspirált ebben a választásban, de persze a feleségemet is meg kell kérdezni erről, a végleges döntés majd csak ezután fog eldőlni. Az oldalon különböző átfogású csavarokkal találkoztam, ehhez pedig tudni kell a panelek pontos méreteit is, hiszen csak ekkor tudjuk majd eldönteni, hogy melyik kiegészítőt rendeljük. Szerencsére van lehetőség az ügyfélszolgálat segítségét kérni, ha valamiben nem vagyunk biztosak. Én mindenképpen fogok egy e-mailt írni, mielőtt rendelek, nehogy véletlenül valami ne stimmeljen, és csak építkezés közben derüljön ki a hiba. Elvégre a szendvicspanel számomra egy viszonylag új fogalom, csak egy pár hónapja találkoztam vele először, de nagyon megtetszett a praktikussága, és szeretném az új nyaralóban is ezt használni.

Már nagyon várom, hogy végre leadhassam az első rendelésemet, és elkezdhessük a kis balatoni házunk építését a Csavarholding termékei és a szendvicspanel segítségével.