Továbbra is nélkülözhetetlen a lángos a Balatonon

A balatoni nyaralások során számos népszerű étel közül választhatunk magunknak.  Meg van a lehetőség, hogy az elegánsabb, drágább éttermek szolgáltatásait vegyük igénybe, de ugyanúgy egy büfé adta opciókkal is élhetünk. Az egyik legtipikusabb ilyen büfés étel a lángos. Egy nagyon egyszerű ételről van szó, azonban sokak számára egyben a legnagyszerűbb is. Szinte mindenki szereti, mert nagyon sokféle módon fogyaszthatjuk. Mikor egy balatoni strandon végig nézünk a tömegen, szinte biztosan fogunk találni olyanokat, akik éppen lángost falatoznak. Ilyenkor persze mi is jól megkívánjuk és már el is indulunk, hogy felkeressük a büfét, ahol mi is megkaphatjuk a saját adagunkat a kedvenc feltétünkkel. Egy biztos: ha a Balatonon nyaralok, én mindig szakítok rá egy kis időt, hogy egy jó lángosozással koronázzam meg a napomat.

Ezeknek a büféknek persze meg is kell birkózni valahogy a növekvő igényekkel. Ilyen esetben mindenképpen érdemes lehet nekik beszerezni egy professzionális lángossütőt, mert ezek a gépek bírni fogják a napi szintű folyamatos használatot. A legideálisabb hely egy ilyen készülék beszerzésére a Dealer – Gastro & Ice Dealer. A fogalmazó webes áruházában kutakodva akár még használt lángossütőket is találhatunk magunknak, hogy ha a termék ára kardinális kérdés a számunkra. Természetesen új termékeket is tudunk innen vásárolni, amikhez a garancia is tovább tart. Az itt kapható termékek egyébként fánkok sütésére is alkalmazhatóak. Ezek a sütők akár PB gázzal is alkalmazhatóak, így rugalmasan üzem behelyezhetőek. A gyártás során rozsdamentes anyagot használtak fel, így a lángossütő sokáig szolgálhat minket.  Maga a serpenyő acélból készült, ami kiválóan alkalmas a sütési folyamatok véghezviteléhez. Két külön álló serpenyővel rendelkező terméket is választhatunk innen, ezáltal egyszerre akár két különböző ételt is süthetünk benne, gondosan elszeparálva.

A Dealer – Gastro & Ice Dealer, kiegészítésül, lángos csepegtetőt is kínál az érdeklődőknek ehhez a termékhez. Ez a csepegtető könnyedén elhelyezhető a lángossütőkre. Az elkészült lángosokat vagy fánkokat egyszerűen elhelyezhetjük rajta.

Egy balatoni büfének gondolnia kell az italokra is, főleg, hogy a lángosra könnyedén megszomjazhatnak a vendégek. A forgalmazótól erre a célra hűtőket tudunk beszerezni, melyeknek vannak üvegajtós változatai is. Az üvegajtónak köszönhetően a vásárlók követlen láthatják az italkínálatot, így jobb eséllyel is fognak vásárolni valamit. Az itt kapható egyik hűtő LED világítással is fel van szerelve, aminek díszítő és vevőcsalogató hatása is van. A hűtő arra is alkalmas, hogy az ajtajára reklámokat is elhelyezhessünk matrica formájában. A hőmérséklet kijelzéséről egy analóg kijelző gondoskodik. A hűtőben található polcok magassága állítható, így úgy alakíthatjuk ki, hogy az számunkra a legmegfelelőbb legyen, az italok elhelyezése szempontjából.