Ventilátor árakat néztünk a Balaton parton

Minden nyáron eltöltünk néhány szép napot a Balaton parton. Így tettük ezt tavaly is. Hogy ha Balaton, akkor sokkal jobban preferáljuk az apartmanokat, mint a nagy hoteleket, mert számunkra családiasabb légkört tud megteremteni, és sokkal szabadabbnak érezzük magunkat. Van azonban egy kényelmetlen pont, amivel minden évben szembesülünk. Ez pedig az, hogy a legtöbb apartmanban nincsen légkondicionáló, vagy ventilátor, és a legnagyobb hőségben ez nagyon bosszantó tud lenni, különösen este.

A tavalyi évben mi kiválasztottuk a nyaralásunk időpontjának a legforróbb hetet. Az első éjszaka után, amikor senki nem bírt aludni, megbeszéltük, hogy nem bírjuk így ki, ezért tennünk kell valamit. Először is le mentünk a strandra, de ott elkezdtünk a ventilátor árak után böngészni. Elhatároztuk, hogy beszerzünk egy kisebb darabot, amit tudunk magunkkal vinni, bármerre is megyünk nyaralni.

Így bukkantam rá a BestMarkt oldalára, amiről hallottam már korábban sok ismerősömtől, hogy mennyire jó. Én is ezt tapasztaltam ugyanis, ventilátorok széles választékát lehet megtalálni náluk. A legnagyobb márkák is elérhetőek. Vannak klasszikus szellőztetők, kézi tölthető ventilátorok, fali ventilátorok, asztali, vagy álló ventilátorok, mennyezeti, vagy padló ventilátorok, oszlop ,és torony ventilátorok. Így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat.

A mi választásunk egy oszlop ventilátorra esett. Mérete 22x 80 cm, így bátran magunkkal tudjuk vinni bárhova. 3 fokozata van, amely a célnak teljesen megfelelő. Az ára is nagyon kedvező, hiszen mindössze 9990 Ft. Ami nagyon szuper, hogy nagyon gyorsan kiszállítják. Egész pontosan a második napon már nálunk is volt.

Visszatérve a ventilátor árakra. A BestMarkt oldalán különböző árkategóriák vannak, így mindenki számára elérhetőek a ventilátorok. Vannak alacsonyabb, és magasabb kategóriájúak is. A ventilátor árakat növekvő, és csökkenő sorrendbe is rendezhetjük az oldalon, ami nagyon pozitív, hiszen nem kellett átnéznünk mind a 20 oldalt, mert tudtuk, hogy milyen árkategóriában szeretnénk vásárolni.

És hogy miért döntöttünk az online rendelés mellett, annak ellenére, hogy így 1-2 napot még ki kellett bírnunk a ventilátor nélkül? Egészen egyszerű a válasz. Nem akartuk a nyaralásunkat boltokban tölteni, és azzal, hogy ott kiválasszuk a megfelelő darabot. A BestMarkt igazán a segítségünkre volt.

Az idei nyáron már nem lesz probléma a meleg. Visszük magunkkal a kis ventilátorunkat, így kellemes hőmérsékletet tudunk biztosítani, annak érdekében, hogy mindnyájan kipihenhessük az elmúlt évet.