Weboldal készítés – akár a balatoni hírek számára is

De persze bárki másnak egyaránt. Mármint úgy értem, hogy a weboldal készítés manapság mindenki és bárki számára is fontos lehet. Hiszen ma már nincs olyan, hogy valami nincs fenn a neten. Teljesen mindegy, hogy szolgáltatóról van-e szó, vagy egy online áruházról, vagy csak valami turisztikai látványosságról. Ha nem lehet megtalálni a világhálón, akkor igazából már eleve egy totálisan vert helyzetből indul a többiekkel való versenyben. És itt most aztán teljesen mindegy, hogy mennyire izgalmas az a balatoni hír, amiről szó van, mert hogyha csak írásban található meg a nyomtatott sajtóban, akkor nem sok esélyem lesz megtalálni és reggel a telefonomon olvasni a metrón. Ellenben ha a neten is fenn van, akkor már sokkal nagyobb eséllyel indul meg azért is, hogy megtaláljam a papíron kívül is. Szóval a weboldal készítés nem csak játék és mese, igazán komolyan kell venni.

Márpedig, ha valamit komolyan kell venni akkor nem érdemes bárkire bízni a feladatot. Legalábbis én mindig gondosan megválasztom, hogy az igazán komoly feladatokat kivel csináltassam. A weboldal készítés és a hozzá kapcsolódó témaköröket illetően szerencsére már van egy bevált partnerem, akikkel együtt dolgozunk, amikor szükség van rá. Természetesen, hogyha másnak van szüksége weboldal készítésre, akkor is őket szoktam ajánlani, mert tudom, hogy remek oldalakat tudnak készíteni. A keresobenelso.hu-ról van szó, akikkel már hosszabb időre nyúlik vissza az együttműködésünk.

Egyrészről akkor futottam beléjük először, amikor először volt szükségem weboldalra az induló vállalkozásomhoz. Nem tudom még, hogy mi fán terem ez az egész, csak egy ismerősöm ajánlotta nekem őket, hogy tudnak segíteni az elindulásban és mindenképpen keressem fel a Keresőben Elsőt. Így is tettem és nem bántam meg.

Nem csak a weboldal készítés ügyében kaptam érdemi és gyors segítséget, hanem más témákat illetően is. Ilyen volt például az, hogy hogyan szeretném hirdetni magamat, vagy hogy szeretném-e egyáltalán. Milyenek a versenytársaim az online felületeken? Mennyire nagy a verseny ebből a szempontból? Mivel tudnám őket legyőzni, vagy sokkal inkább hogyan tudnék nagyobb elérést csinálni, mint ők? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaptam választ a Keresőben Elsővel való beszélgetés során. Ennek megfelelően egy komplex csomagot rendeltem tőlük, nem csak a weboldal készítést.

Azóta is hasonló módon vagyok a többi oldalt illetően, amiket náluk rendeltem meg. Nagyon fontos egy vállalkozás indulásánál, hogy mennyire tud ütős lenni az online platformokon való megjelenés. Ha erősen kezdünk, akkor már az elején pöröghetnek a vevők. Ha viszont nem húzunk bele, akkor csak evickélhetünk. Szóval szerintem aki repülőrajtot akar venni, annak érdemes nem csak a weboldal készítés ügyében megkeresni a Keresőben Elsőt, hanem a keresőoptimalizálás és a hirdetések ügyében is. De erről ők sokkal többet fognak tudni mesélni, mint én, ráadásul sokkal hitelesebben.