Zöld krém aloe vera és van még pár szinonimája a csodaszernek

A hétvégén lenn voltunk a balatoni nyaralónkban egy kicsit tevékenykedni a kertben és rendet rakni még a tél előtt. Talán ez volt az utolsó hétvége, amit így lenn töltöttünk, de nem is baj. Majd az újévben ott leszünk és újra felkészítjük a házat a tavaszi és nyári időszakra. Na de, amiért ezt most szóba hoztam az csupán az, hogy olvastam egy érdekes cikket a zöld krém aloe vera jótékony hatásáról, aminek egyébként a mi családunkban még több szinonimája is van.

Most pedig pontosan ezért írok néhány gondolatot én is erről a zöld szerről, mert én egyébként nagy híve vagyok az aloe vera használatnak és ez a cikk most megerősített abban, hogy érdemes erről beszélni itt is. A zöld krém aloe vera, vagy hívja bárki bárhogy másképp egy természetesen működő csodaszer, hiszen az aloe vera már önmagában annyiféle jótékony hatással bír, mint más gyógynövények tömkelege együttesen.

A számomra leginkább kellemes aloe vera krémet egyébként a Herbiovit gyártja, akik vegán natúrkozmetikumokkal foglalkoznak. Nekem nagyon fontos, hogy ne csak az ételeket illetően legyek igényes, hanem a krémekkel és tusfürdőkkel kapcsolatosan is, hiszen ezek is ugyanúgy bejutnak a szervezetbe. A Herbiovit pontosan ezért készíti akkora odafigyeléssel ezeket a termékeket a legjobb alapanyagokból, állati és mesterséges összetevőket teljességgel mellőzve.

A zöld krém aloe vera hatóanyaga hidratálja és ápolja a bőrt, teljesen mindegy, hogy hol nézzük – arcon, lábon, nyakon és bármilyen más bőrfelületen is remekül működik. Miután használom, mindig nagyon jól érzi magát a bőröm, mert puha és friss lesz tőle. Az aloe vera segít abban, hogy a bőr képes legyen megkötni és megtartani a nedvességet – ezáltal hidratáltabb és élettel telibb lehessen.

A 250 ml-es kiszerelésű zöld krém aloe vera 1990 forintba kerül, ami szerintem egy igazán jutányos ár. Ez a hidratáló zselé szerintem ennél sokkal többet ér, én azt gondolom, hogy ez bőven versenyben van a boltban kapható termékekkel szemben – árban és összetételben meg aztán pláne. Ha egy jó zöld krémet szeretnétek, nézzétek meg a Herbiovit oldalát!