Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Átadták az Eötvös József Sajtódíjakat Balatonfüreden - Ünnepségsorozat a Balatonnál!

Címkék - Andrássy-Gábor, átadták, Balatonfüred, Eötvös-József-Sajtódíj, Petőcz-Csilla, sajtó, Vödrös-Attila
Átadták az Eötvös József Sajtódíjakat Balatonfüreden - Ünnepségsorozat a Balatonnál!
Átadták az Eötvös József Sajtódíjakat Balatonfüreden (Foto: mno.hu)
Átadták az Eötvös József Sajtódíjakat - Átadták az Eötvös József Sajtódíjakat Balatonfüreden, miközben javában zajlik a Balatoni Hal- és Borünnep. A Magyar Nemzet publicistája, Seszták Ágnes is a díjazottak között van.

A Balatonnál ünnepel a sajtó

Az érdeklődőket vasárnap estig számtalan borbemutató és borvásár várja a balatonfüredi Tagore sétányon felállított borpavilonoknál.

Esténként 20 és 23 óra között hírességek receptjei alapján készített ételeket kóstolhatnak a vendégek a résztvevő pincészetekben, és minden résztvevő településen lesz halászléfőző verseny is. Szombat délután és este Magyar Nemzet-es, Lánchíd Rádió-s és Hír TV-s közönségtalálkozókkal is várják az érdeklődőket - számolt be a Magyar Nemzet.
Hirdetés1

Ünnepélyesen is megnyitották pénteken Balatonfüreden a csütörtök óta zajló Balatoni Hal- és Borünnepet, ami Füred mellett Csopakon, Paloznakon és Tihanyban is egész hétvégén várja a látogatókat.

A megnyitóbeszédet Kontrát Károly parlamenti államtitkár tartotta, Bóka István országgyűlési képviselő, Balatonfüred város polgármestere mondott köszöntőt és Korzenszky Richárd tihanyi perjel osztott áldást a Tagore sétány nagyszínpadán.


Seszták Ágnes is a díjazottak között van

Ugyanitt adták át az Eötvös József Sajtódíjakat is. Idén Petőcz Csilla, a Pozsonyi Casino működtetője, Seszták Ágnes, a Magyar Nemzet publicistája - aki nem tudott jelen lenni az átadón - és Vödrös Attila, az Új Idők főszerkesztője vehette át az elismerést, amit Andrássy Gábor, a Magyar Páneurópa Unió Országos Kitüntetési Bizottságának elnöke adott át, a műsort pedig a Balatonfüred Néptánc Együttes előadása zárta.

Este a balatonfüredi Vitorlás étteremben Magyar Nemzet-estet rendeztek, ahol Torkos Matild, Szabó Anna és Megyeri Dávid beszélgettek a közélet legfontosabb témáiról: az önkormányzatok helyzetétől a transzatlanti kizsákmányolásig minden szóba került.

A Koczor Pincében Lakatos Mihály cigányprímás vendégeskedett a Lánchíd Rádió estjén, és a rádió hallgatói élőben is követhették az eseményeket. Végül a Makám együttes koncertje zárta a napot, de sem szombaton, sem vasárnap nem marad program nélkül az, aki kilátogat a tizedik hal- és borünnepre. (mno.hu)


Balatonfüred, Eötvös József Sajtódíj ...
Hirdetés
(Fotók: mno.hu)
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.06.23. 23:43
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza