Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Szabó Zsófi, a TV2 sztárja második udvarhölgy lett az Anna-bálon - Nagyon élveztem ...

Címkék - Balatonfüred, füredi-Anna-bál, második-udvarhölgy, Szabó-Zsófi, sztár, TV2
Szabó Zsófi, a TV2 sztárja második udvarhölgy lett az Anna-bálon - Nagyon élveztem ...
Frei Nikolett (középen) lett az Anna-bál szépe, Csida Fanni ( jobbra) és Szabó Zsófi elôtt - Fotó: Bors
Sokáig Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban Bettyje vezetett a 186. Anna-bál szépeinek versenyében, ám a TV2 sztárja végül második udvarhölgy lett. A bálkirálynőnek a kiskőrösi Frei Nikolettet választották, első udvarhölgye a 18 éves balatonfüredi Csida Fanni.
Ötszázan vettek részt Balatonfüreden a tradicionális Anna-bálon, az Anna Grand Hotel kertjében és termeiben hajnalig szórakozott az elegáns társaság. A figyelem mégis a szakértő zsűri által kiválasztott tizenöt hölgyre összpontosult, közülük választották meg az idei Anna-bál szépét.

Köztük volt egy kismama, dr. Pongrácz Dóra is, és bár nem ő kapta az aranyalmát, kedvességével mindenkit megbabonázott. Szeptemberre várja fiát, Benedeket. Szabó Zsófit irigy hölgy- és mohó férfitekintetek követték. A szőke szépség kedvesével, Mártha Imrével, az ELMIB Energetikai Csoport vezérigazgatójával múlatta az időt.

- Azt hittem, az utolsó forgatási napom után végre lazíthatok - mondta a színésznő. - Finomakat ehetek, jókat táncolhatok, erre belecsöppentem a bálkirálynő-választás sűrűjébe. Azért nagyon élvezem - nevetett Zsófi.
Hirdetés1


A TV2 Jóban rosszban című sorozat színésznője, Szabó Zsófi ...
Hirdetés
Szabó Zsófi udvarhölgy lett az Anna-bálon Szabó Zsófi udvarhölgy lett az Anna-bálon
Frei Nikolett 21 éves kiskőrösi főiskolás, a 186. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynője, ám a TV2 Jóban rosszban című sorozat színésznője, Szabó Zsófi is előkelő helyezést tudhat magának - Nikolett 21 éves kiskőrösi főiskolás, a 186. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynője első udvarhölgye, Csida Fanni 18 éves balatonfüredi gimnazista és második udvarhölgye, Szabó Zsófia 22 éves budapesti színésznő társaságába mosolyog az eredményhirdetés után az Anna Grand Hotelben 2011. július 23-án.
Frei Nikolett 21 éves kiskőrösi főiskolás, a 186. Anna-bál szépe (MTI Fotó: Mohai Balázs) Frei Nikolett 21 éves kiskőrösi főiskolás, a 186. Anna-bál szépe (MTI Fotó: Mohai Balázs)
Az Anna-bál szépe végülis nem a Jóban rosszban "sztárja", Szabó Zsófia lett, de mégis őt dicsőítik. Frei Nikolett '56-os magyarok szavazatával és támogatásával nyert. A 21 éves lány még tanuló. A Corvinus Egyetem pénzügy-számvitel szakos hallgatója. A bálkirálynő az MTV Balatoni nyár című műsorában elmondta, hogy a báli meghívót még karácsonyi ajándékba kapta és a rendezvényt összekötötte egy hosszúhétvégés balatoni kikapcsolódással, ahová párja is elkísérte őt. Frei Nikolett azt mondta, hogy nagyon elérzékenyült az eredmény hallatán, mert nem számított rá, hogy ő lesz az Anna-bál szépségkirálynője. Mint mondta: „a célom az volt, hogy bejussak a legszebb 15 lány közé”.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2011.07.25. 22:15
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza