Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje Balatonfüreden - Életünk dalai + Videó

Címkék - Balatonfüred, Bereczki-Zoltán, Életünk-dalai, koncert, Szinetár-Dóra, új-koncert
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje Balatonfüreden - Életünk dalai + Videó
Saját életéről énekel Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra Balatonfüreden
Életünk dalai (Duettkoncert) címet viseli Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje, melyet Balatonfüreden mutatnak be 2012. augusztus 4-én szombaton 21:00 órakor a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpadán. A címhez hűen a két művész életét meghatározó dalok kerültek, amelyek egy-egy fontos állomásra emlékeztetik őket és természetesen nagyon kedvesek számukra.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Füreden

A művész-házaspár úgy gondolta, összeszedi azokat a dalokat, amelyek életük egy-egy fontos eseményéhez, pillanatához, gyerekkorukhoz kötődnek. “Van 5-6 olyan dal, amelyet már úgymond elvár tőlünk a közönség, ehhez kerestünk olyanokat, amelyek passzolnak hozzájuk és a musicalszerető közönség is kedvel.

Így került a műsorba többek között Katona Klári, V’ Moto Rock, Hungária és Neoton is. A koncerten a saját életünket meghatározó dalokat énekeljük el, melyek között szerepelnek olyanok, amiket szüleinktől kaptunk útravalóul, hiszen mindketten zeneszerető családból származunk. Bizonyos élethelyzetekről eszünkbe jutnak és jutottak dalok, ezek csendülnek fel augusztus 4-én Balatonfüreden” - mondta Bereczki Zoltán.
Hirdetés1

A musical duett koncertekhez képest ennek szélesebbek a műfaji határai, Szinetár Dóra például egy Piaf-sanzont is előad majd. “Régebben anyukámmal sokszor elmentem a fellépésére, ő szokott sanzonokat előadni, amelyeket nagyon megszerettem. A jövőre bemutatásra kerülő Edit és Marlene kapcsán pedig az én életembe is bekerült Edit Piaf.

Ezen kívül fogunk énekelni Máté Pétertől is, aki pedig Zoli gyerekkorát határozta meg. A dal a Papp László Sportarénában már elhangzott, ahol a technikának köszönhetően Zoli Máté Péterrel énekelte a dalt, most azonban velem adja elő, augusztusban pedig az énekes tiszteletére rendezett emlékkoncerten is elénekeljük a Margitszigeten” - folytatta Szinetár Dóra.

A művészek a már ismert slágerek mellett saját dalaik közül is előadnak párat, például Bereczki Zoltán szólólemezéről, az Álomképről hallhatják majd az eredetileg Tóth Gabival fölénekelt duettet, A holnap másé már-t, ezúttal azonban Szinetár Dóra lesz a partner. A művészeken kívül persze a zenekar is lelkesen készül a koncertre, Csiszár Ferenc zenekarvezetővel együtt.

Mivel a házaspár rajong a Disney-musicalekért, mesékért, ezúttal sem maradhat ki egy új rajzfilmsláger a műsorból, így az Aladdin, a Tarzan és A Szépség és a Szörnyeteg után most az Egyiptom hercegéből adják elő Whitney Houston és Mariah Carey duettjét, a When you believe magyar változatát, amelynek szövegét Orbán Tamás írta. A szövegírónak más dala is elhangzik a koncerten, többek között A szerelem él, amely a Duett albumon már hallható volt. - Ez egy új utat nyit abba az irányba, amit az Ajándékkal megpróbáltunk elkezdeni. A szerzők Szabó Zé, Sebastian Armand, illetve Johnny K. Palmer, aki az eredeti szöveget írta. Egy új élet új dala ez… - mondta Bereczki Zoltán.

Az alapvetően duettekből álló műsorban két-két szólószámot is hallhatnak majd a nézők, Szinetár Dóra a Padam mellett egy olyan musical-slágert is előad, amelyet körülbelül tíz éve énekelt utoljára, és már azelőtt is nagyon szerette, mielőtt eljátszhatta a szerepet. “Ehhez a darabhoz kapcsolódik megismerkedésünk Zolival, de ettől függetlenül is nagyon kedves számomra, ha valaki szereti a musicaleket, akkor ez is tetszeni fog neki” - árulta el Dóra.


Bereczki Zoltán is két szólóval készül a koncertre ...

... az egyik nem meglepő módon egy Michael Jackson-medley, amit szinte már elvárnak tőle, a másik pedig egy olyan dal, amelyet már ezerféleképpen feldolgoztak, a címe Song for you, a műsorban azonban magyarul fog elhangozni. A koncert a balatonfüredi Balaton Szabadidő és Konferencia Központ szabadtéri színpadán lesz augusztus 4-én, szombaton 21 órától. Rossz idő estén a sportcsarnokban kerül megrendezésre.


Jegyek, jegyárusítás

Jegyár: 4200.-Ft, (Panoráma terasz állóhely: 3000.-Ft) - A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Rossz idő esetén a koncert a Sportcsarnokban kerül megrendezésre - ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: ticketportal.hu

Jegyárusítás ...

  • BALATONFÜRED, Szabadidő és Konferencia Központ. (Horváth M. út Tel.:87/ 340 428, 87/480 196), Tourinform, (Blaha u. 5. Tel.: 87/580 480),
  • CSOPAK, Információs Iroda (Vasútállomás Tel.: 87/788 186),
  • ALSÓÖRS, Tourinform (Strand sétány 1. Tel.: 87/575 000)
  • VESZPRÉM, Tourinform (Óváros tér 2.. Tel.: 88/ 404 548),
  • NAPLÓ Ügyfélszolgálati Iroda, (Szabadság tér 15.),
  • SZÉKESFEHÉRVÁR, Ákos Jegyiroda (Kossuth u. 13. Tel.: 22/502 425)


Szinetár Dóra - Bereczki Zoltán: Életünk dalai duettkoncert
Hirdetés
Bereczki Zoltán - Szinetár Dóra: Ajándék ... + Dalszöveg részlet
Előadók: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra - Album: Duett Karácsony - Megjelenés: 2009 - Szövegírók: Orbán Tamás, Rakonczai Viktor ... Dalszöveg: Te vagy nekem az élet, a fény, Fogom kezed, hogy már sose félj, Ez a nap a te ünneped már, S egy ajándék, ami vele jár. (vszk.) Boldogság, Tőled bármit kapni, boldogság, Elég egy apró tárgy, Tudom, hogy ott lesz benne minden vágy. Add hát, ne várj! (Refrén:) Én kincseket nem adhatom, Csak szívemet, mint a legszebb darabom, Nem óra ő, sem drágakő, De bármi volt, csakis érted zakatolt. Csak érted zakatolt, érted zakatolt. Lehet arany, meg, ékszer, meg kincsDe olyan igazi, mint te vagy, nincs, Mit is adhatok én neked még, Egy szó, egy könyv ide nem elég. (vszk.) Add hát, ne várj! (Refrén:) Ha tudnád, a kincsekből, Mennyire várt rád, a kincsekből, Jöjj vedd hát, a kincsekből, A legszebb darabot. Még nem volt, már kezdettől, Föld meg a vén Hold, már kezdettől, Már akkor, már kezdettől, Csakis érted zakatolt ...
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán: Életünk dalai duettkoncert - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpad, 8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca ... Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán: Életünk dalai duettkoncert - Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpad, 8230 Balatonfüred, Horváth Mihály utca ...
A népszerű musical énekes házaspár Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra koncertje Balatonfüreden 2012. augusztus 4-én, szombaton a Balatonközpont Szabadtéri Színpadán kerül megrendezésre. A művészek az Életünk Dalai című duett produkciójukkal állnak színpadra - Koncert kezdete: 2012. augusztus 4. szombat 21:00 óra, kapunyitás 20:00 óra.
Életünk dalai címet viseli Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje, melyet Balatonfüreden mutatnak be augusztus 4-én (Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpad) Életünk dalai címet viseli Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán új koncertje, melyet Balatonfüreden mutatnak be augusztus 4-én (Balaton Szabadidő és Konferencia Központ Szabadtéri Színpad)
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán következő Életünk dalai címet viselő Duettkoncertre augusztus 4-én 21 órától Balatonfüreden kerül sor Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán következő Életünk dalai címet viselő Duettkoncertre augusztus 4-én 21 órától Balatonfüreden kerül sor
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Szólj hozzá
- 2012.08.01. 09:00
Szólj hozzá a cikkhez
Hozzászólás archívum
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Oldal tetejére
Vissza