Balatonfüred információs portálja - hasznos tudnivalók a Balaton, Balatonfüred város és kistérsége életéből

IN MEMORIAM - SZABÓ IMRE ZSOLT

Szabó Imre Zsolt rendőr főhadnagy - A fekete zászló szomorúan leng a balatonfüredi rendőrkapitányság épületén: Elhunyt Szabó Imre Zsolt rendőr főhadnagy. 2012. június 09-én vettek tőle végső búcsút (gyászszertartás keretében) a balatonfüredi katolikus temetőben. Barátai, rendőr kollégái, szerettei voltak együtt a temetőben. Baranyai Máté végső búcsúja Imrétől.
"2012. június 8., péntek - In memorian Szabó Imre Zsolt - IN MEMORIAM SZABÓ IMRE ZSOLT: Fekete zászlót lenget a júniusi szél. A Nap mára nem sütött ki senkinek! Szürke felhők mögé bújt az ég, és az itt maradtakat esőkönnyel locsolja meg! Egyre erősebben fúj, ahogy a felismeréshelyet kap a fejben, gondolatban! Egyre vadabbul, és mi a rúd mellett állunk, halkan motyogjuk egyesével: én is itt maradtam! Te miért mentél el jó cimbora? Miért indultál ismeretlen hosszú útnak mégis...? Hisz ha kell megfogjuk kezed!... és súgja már mind: én is, én is... Elkéstünk. Te már máshonnan, máshogyan nézel minket - ezt tudjuk bizton. Mi gondolunk rád szeretettel, de hidd el: Örökké veled! - és van szék ami odafent tied... Ülj le bátran! Lásd gyermeked felnőni onnan! És már ne bánkódj e szörnyű titkon! (Baranyai Máté) - (Forrás: http://szolosgazda.blogspot.hu/2012/06/in-memorian-szabo-imre-zsolt.html)"
Szólj hozzá
- 2012-06-11 23:36:13

A témához érkezett hozzászólások

Szólj hozzá
*
Név
*
Email
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Küldés
id.Böhm Miklós
Válasz erre - 2012-06-30 20:26:39 | #97

Miután ismételten elolvastam kommentedet, valami kimaradt!!!!
Én viszont tényleg szeretnélek megnyugtatni, én nem akarok kezdeni semmit a neveddel. Csak tudod - az ember akkor fer és becsületes, ha a véleménye, mindenkori véleménye mellé oda meri írni a nevét, ha az valóban az Ő neve, - mert tapasztalatom szerint nagyon sokan írogatnak fantom nevek alatt is. ( Nem is mertem rád gondolni.)
Ugye nem olyan nagy bűn, hogy figyelmeztettelek, tényleg csak kizárólag jó szándékkal, hogy a korrekt levelezés azt kívánja meg, hogy mindenki merje vállalni a saját, igazi nevét. És ezt a felszólításomat szánom az összes - nick - nevet használónak, bár ez nem tilos, sőt megengedett, de szerintem egy hozzászólás csak akkor hiteles igazán, ha névvel teszi azt az ember.
Egyébként ha azidiótázást jelzőként egy másik emberről leírom, akkor tényleg becsületbeli dolog az igazi nevem vállalása, mert ellenkező esetben ez GYÁVASÁG. Jogod van nem így gondolni, én akkor sem akasztanám a nyakadba az idióta jelzőt, bármennyire is igyekeztél rám sütni a nyugtalan, meg okoskodó, jelzőt, meg megfenyegetni, idézlek: Vigyázzál arra a tisztelet tudó szádra te okoskodó. Bárhogy is de ez a szóhasználat engem emlékeztet - szóljál ha nem igaz - egy másik, múlt diktatúra fenyegetéseire. Megijedtem.....őszintén bevallom.....de azért annyira mégse hogy bárki fenyegetésére visszavonuljak. Amit eddig leírtam, alaposan átgondoltam, sértőt nem írtam, nincs mitől félnem.
Szép napot íivánok.

id.Böhm Miklós
Válasz erre - 2012-06-30 19:52:25 | #96

Na te Mohács Gábor - bármennyire is erőlteted, erőltednéd, akkor sem veszem fel a stílusodat, a gyengécske módon feldobott kesztyűt, mert ez nem stílus, és szeretném közölni veled,- ha megengeded, - hogy nem kellett megnyugodnom, mert én nem voltam ideges, szemben veled, aki csak fenyegetőzni tudsz, de milyen alapon??? Csak nem rendőr vagy te is.
A stílus, maga az ember, ez azt hiszem rád komolyan jellemző, még hogy okoskodó, azért, mert van, merészel lenni saját véleményem????? És még azt le is merem írni? Hát ha ez a gondod, legyen a te bajod.
Én - ha jól emlékszem, - márpedig a memóriám nem olyan alpári, mint amit te megengedtél magadnak, én nem írtam semmi kivetnivalót az Imréről, azt meg hogy beteg ember volt nem csak én, hanem számtalan hozzászóló korábban már leírta - ma is fenntartom, másként ez a gyilkosság, mert az volt - nem történik meg.
Az meg hogy ki mit hall, akar meghallani a rendőrséggel kapcsolatban, gondolom most a rendőrségi botrányok miatt is kár feszegetni a dolgokat, mert van bőven botrány, botrány hátán az egész országban.
Én igazán a kisfiát sajnálom, de akkor lett volna nagyszerű ember az Imre, ha nem így vet véget az életének, hanem becsülettel felneveli - az anyja helyett a kisfiát. Tudom, nehéz ezt megérteni - sőt őszintén én sem tudom, hogy hasonló helyzetben én hogyan cselekedtem volna, de hát azért én nem is voltam, vagyok rendőr, csak egy egyszerű okoskodó állampolgár, akinek még van véleménye, és azt még le is meri írni. Lehet, hogy nem sokáig??????

Mohács Gábor alias erkölcstelen
Válasz erre - 2012-06-27 23:40:51 | #95

Na te id. Böhm Miklós most megnyugodtál ???? Aztán mit kezdesz a nevemmel most hogy tudod? Hogy jössz te ahhoz egyébként hogy az Imrét betegnek nevezd??? Talán ismerted?? Kétlem, mert ha igen ilyet soha nem mondtál volna róla. Vigyázzál arra a tisztelet tudó szádra te okoskodó. Közúti ellenőrzésnél komolyan attól tartasz hogy majd lelő valakit egy rendőr?? Ilyenről én még nem hallottam olyanról viszont igen ahol közúti elellenőrzésnél rendőrt lőttek le, méghozzá 2010-ben Alsóörsön. Te csak ne RENDÖRŐZÉL mert ebben a szituációban Ő nem mint rendőr ment haza hanem mint egy férj akit megalázott egy ERKÖLCSTELEN \férfi\ és \nő\. Nem értem mi köze ennek az egésznek ahoz hogy ki micsoda, hogy milyen munkát végez. Minden tisztelettem az Imrének és bárcsak másképp cselekedett volna, de nem a Dezső miatt hanem maga miatt és a kisfia miatt, azért hogy még köztünk lehesen ez a nagyszerű ember!!!!!!!

id.Böhm Miklós
Válasz erre - 2012-06-14 16:45:40 | #92

T. Adózó!
Mielőtt akár Te, akár bárki más félreértene, az előbbi hozzászólásomat nem a Te védelmedben írtam, hanem mélységesen felháborított Erkölcstelen gátlás nélküli idiótázása. Már az a tény, hogy valaki pont ilyen nick nevet választ - elgondolkoztató - szerintem nem véletlen és találó!!!!
Ennek ellenére, szép és békés napot kívánok mindenkinek, - nevem fent olvasható.

id.Böhm Miklós
Válasz erre - 2012-06-14 16:34:00 | #91

Tisztelt Erkölcstelen. Az idiótázás helyett arra nem is mertél gondolni, hogy az az erkölcsten és gyáva magatartás, amikor az ember nem meri vállalni, valami miatt a saját nevét. Ez ám az erkölcstelen és gyáva magatartás. Könnyű, de becstelen, elbújva - láthatalanul, lesipuskásként lövöldözni. Ha veszed a bátorságot - többen is vagytok ilyenek - , leírod véleményed, akkor azt tedd a neveddel, mert ez így nem fer, nem fer a többi hozzászólóval szemben, sőt....... A bátorságod addig terjed, míg névtelenül, gyáva kukacként, egy másik embertársadat le idiótázod.
Itt , illetve az elmúlt időszakban nem arról volt szó, hogy a főorvos erkölcsös volt-e vagy sem, hanem arról, hogy egy rendőr,- ismételten egy rendőr- legyilkolt hidegvérrel egy embert, egy tiszteletben álló orvost, akiről még a mai napig nem derült ki, hogy bűnös volt-e? Mert ha az BŰN, amit Ö elkövetett, akkor ma Magyarországon nagyon sok embert agyon kellene lőni - lehet, hogy még Te is sorra kerülnél, mert - sajnos ilyen az élet-, ha nem tudnád, nagyon sok, sőt rengeteg feleséget, férjet csalnak meg, csak azok nem kapnak ekkora nyilvánosságot.
Még egy dolog, korábban már leírtam - ez a rendőr beteg ember volt - az ilyen ember kezébe fegyvert adni B Ű N! Sajnos ez az eset is komolyan bizonyítja, hogy a rendőrségnél komoly, megoldásra váró gondok vannak.
Úgy elgondolkozom: mi les akkor, ha a rendőr közuti ellenőrzésnél - valami hibát talál nálam, simán lelő?? Tudom, tudom ez abszurd, kissé eltúlzott, de.....ezek után?

Erkölcstelen
Válasz erre - 2012-06-14 13:10:35 | #90

Te idióta Adózó neked aztán nem kurvára mindegy hogy mi történt! Te is csak kíváncsi vagy és csámcsogni akarsz a részleteken! De az is látszik ám hogy te is ilyen Apró Dezső fan vagy! A Főorvos Úr egy kicsit erkölcstelen volt nem gondolod????????????????

Adózó
Válasz erre - 2012-06-13 16:40:33 | #89

Hát erre a versre nem lett volna szükség ha nem gyilkolta volna meg a Főorvos urat és ön magát,kár hogy senki ,nem méltat minket adófizető polgárokat arra a rendőrség részéről hogy tájékoztassanak hitelesen a részletekről.Nem lenni ennyi hazug pletyka!!!! Nyilatkozatot kérünk!!!

Oldal tetejére
Vissza